Φοβάστε να του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά

18:16 6/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Γιατί ντρέπεστε να πείτε ότι δεν έχετε έρθει ποτέ σε ερωτική επαφή;

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Όταν πρόκειται για σοβαρή σχέση, τότε πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να προχωρήσετε στο κρεβάτι. Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζετε με τον συγκεκριμένο

άνθρωπο και ότι είναι ένα άτομο που μπορείτε να εμπιστευθείτε έτσι ώστε να προχωρήσετε τη σχέση σας. Επίσης είναι απαραίτητο ο σύντροφός σας να γνωρίζει ότι είναι η πρώτη σας φορά για να σας φερθεί ανάλογα εκείνη τη στιγμή. Όταν λοιπόν νιώσετε ότι θέλετε να ολοκληρώσετε τη σχέση σας τότε ενημερώστε το σύντροφό σας ότι είναι η πρώτη σας φορά και ότι θέλετε να το σεβαστεί και να σας φερθεί όπως πρέπει. Όπως γνωρίζετε η πρώτη φορά δεν είναι και τόσο εύκολη. Απαιτεί τρυφερότητα, φροντίδα από το παρτενέρ σας και όχι παράλογες απαιτήσεις.
Φοβάστε ότι θα σας θεωρήσει μικρό κοριτσάκι ή ότι θα γελάσει μαζί σας λόγω απειρίας; Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει λόγος να είστε σε αυτή τη σχέση. Σκεφτείτε ότι δεν είναι ντροπή να μην έχετε βρει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο για να προχωρήσετε μαζί του, ούτε είναι τόσο εύκολο να τον εντοπίσετε στις μέρες μας. Ο σύντροφός σας μάλιστα πρέπει να εκτιμήσει, το γεγονός ότι επιλέξατε να είναι εκείνος η πρώτη σας εμπειρία και να σας φερθεί όπως πρέπει.
Όσο για το πως θα τα πάτε, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Αν ο σύντροφός σας διαθέτει πείρα θα σας βοηθήσει εκείνος. Άλλωστε το σεξ δε θέλει και κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Είναι μία μοναδική στιγμή που τη μοιράζεστε με έναν άνθρωπο που έχετε κάποια συναισθήματα για εκείνον. Χαλαρώστε, αφήστε τα ένστικτά σας να σας καθοδηγήσουν και απολαύστε την πρώτη σας εμπειρία.

The post Φοβάστε να του πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα