Νέες συλλογές για Calzedonia, Intimissimi και Tezenis για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013

17:15 6/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Πάρτε μία ιδέα για να ξεχωρίσετε τη σεζόν που μας έρχεται.

Είδαμε την παρουσίαση των καινούργιων συλλογών των brands Calzedonia, Intimissimi και Tezenis και σας αποκαλύπτουμε τις τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε για το μαγιώ που θα επιλέξετε στην παραλία, τα παιχνιδιάρικα καλτσάκια της Άνοιξης, τα sexy & girly εσώρουχα καθώς και τα άνετα ρούχα της καθημερινότητας σας. Βλέποντας την καινούρια συλλογή της Calzedonia

θα δούμε στυλάτα μαγιώ σε χαρούμενα και ζωηρά χρώματα όπως το τιρκουάζ, το φούξια, τα floral και πουά prints, το αγαπημένο παστέλ κίτρινο για εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην παραλία. Τα σχέδια που θα βρείτε είναι πολλά ώστε να κολακεύουν και να αναδεικνύουν όλους τους τύπους σώματος αλλά και να ικανοποιούν το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας, όπως το girly, chic-romantic ή sexy ύφος. Για ακόμη μία σεζόν, θα βρείτε τα αγαπημένα καλτσάκια και καλσόν της Calzedonia σε funky και χαρούμενα σχέδια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Το brand Intimissimi μας παρουσιάζει για τη νέα σεζόν τα δημοφιλή εσώρουχα σε παστέλ αποχρώσεις όπως το κίτρινο, το γαλάζιο, το λιλά και το φούξια παίζοντας με τη δαντέλα και τους χρωματισμούς της. Με τη girly, romantic & sexy διάθεση που αποπνέουν σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν και αυτή τη σεζόν. Από τη νέα collection δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα lingerie σε μοναδικές υφές και cozy χρώματα αλλά και τα loose και άνετα ρούχα της Intimissimi όπως τα casual βαμβακερά και σοφιστικέ τοπ, την update εκδοχή της μαρινιέρας με θηλυκό σκίσιμο πίσω και το στοιχείο της δαντέλας σε μπλούζες.

Η νέα συλλογή της εταιρίας Tezenis μας εκπλήσσει με μία απόλυτα fashion σειρά ρούχων που περιλαμβάνει όλες τις νέες τάσεις της σεζόν όπως μπλούζες από δίχτυ, σύνολα σε fluo sporty εκδοχή, φορέματα που παίζουν με τη δαντέλα σε χρώματα-βιταμίνες, τον απόλυτα hot ασπρόμαυρο συνδυασμό, τα military prints, τα αγαπημένα denim κομμάτια σε stylish εκδοχή ώστε να έχετε μοδάτες και άνετες καθημερινές εμφανίσεις.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μία ιδέα από τις καινούριες συλλογές:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7

Χαρούμενα και ζωηρά χρώματα στα μαγιώ της Calzedonia όπως το τιρκουάζ, το φούξια, τα floral και πουά prints για εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην παραλία

< >

The post Νέες συλλογές για Calzedonia, Intimissimi και Tezenis για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
tezenis zartieres, καλσον με σχεδιο ζαρτιερας calzedonia
Τυχαία Θέματα