Εσείς τι θα κάνατε «Λίγο πριν τα 30»;

H σκηνοθέτιδα Lynn Shelton έχει χαρακτηριστεί η «βασίλισσα» των indie κομεντί. Ο λόγος προφανής, μιας κι έχει βρει τη φόρμουλα να συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα πάντα βέβαια πασπαλίζοντας με μια δόση ρομαντισμού. Έχοντας δώσει το παρόν στα ύδατα του ελαφρού ανεξάρτητου κινηματογράφου με τις ταινίες «Your Sister’s Sister» και «Touchy Feely», αυτή τη φορά μας παρουσιάζει ένα έργο που αποτελεί ανάλαφρη σπουδή πάνω στη ενηλικίωση.

Στην ταινία «Laggies» ή ελληνιστί «Λίγο πριν τα 30», η 28χρονη Μέγκαν (Keira Knightley)

με αφορμή μια επέτειο σχολικής αποφοίτησης, διαπιστώνη πως η ζωή της μένει στάσιμη εδώ και χρόνια. Όταν ο εφηβικός της έρωτας, Άντονι, της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη πανικοβάλεται. Αυτή ακριβώς τη στιγμή η πορεία της διασταυρώνεται με τη 16χρονη Ανίκα (Chloë Grace Moretz) και η πρωταγωνίστρια αποφασίζει να περάσει κάποιο διάστημα μαζί της. Στο σπίτι της έφηβης όμως μένει κι ο γοητευτικός και εργένης πατέρας της…

Μη χάσετε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 21:00 την πρεμιέρα της ταινίας στο κανάλι OTE CINEMA 1HD που θα σας κάνει να βρείτε τα κλειδιά της ενηλικίωσης και των επιδιώξεων μας.. λίγο πριν τα 30!

Keywords
Τυχαία Θέματα