Ένας ακόμα μικρός θησαυρός στιλ στην Πάτμο

16:32 1/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Επισκεφθείτε το κατάστημα “Ζαφειρία” στη χώρα της Πάτμου.

Η Ζαφειρία αφού ολοκλήρωσε τις θεατρικές σπουδές της στην Αθήνα κι έχοντας ήδη ένα πτυχίο αργυροχρυσοχοΐας επιστρέφει μόνιμα στην Πάτμο, ανοίγοντας το 2001 την ομώνυμη boutique. Τα τελευταία δέκα χρόνια, μαζί με την αδελφή της Νεκταρία θα τις συναντήσεις στην κεντρική πλατεία της Χωράς.

Στο μαγαζί βρίσκει κανείς χειροποίητα αξεσουάρ. Τα Ancient Greek

Sandals, τις ιδιαίτερες δερμάτινες τσάντες Callista και Rien, ρούχα Thierry Colson, καφτάνια Digit της Ελευθερίας Κουσούλη, τα εκκεντρικά καπέλα Ibo Maraca, τα φωτιστικά και τα ikat μαξιλάρια της Μελίνας Χορν (melody horne), τα μοναδικά κοσμήματα Vanille οn the Rock της Βανέσας Γερουλάνου, υπέροχα sussani μαξιλάρια και ikat τσάντες bliss από την Ελεάνα Καραγεωργίου, μαγιό (Areti Patmos), τις πολύ ωραίες ελληνικές πετσέτες Sun of a beach όπως και μεγάλη ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων Ελλήνων σχεδιαστών.

Τις μοναδικές δημιουργίες συμπληρώνει μια μεγάλη ποικιλία από φουλάρια, παρεό, λινές εσάρπες και μεταξωτές πασμίνες. Εκτός από τα ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ, η boutique με τα ζεστά χαμόγελα, το κέφι και την ανεπιτήδευτη αισθητική των δυο κοριτσιών έχει αναδεχθεί σε σημείο συνάντησης φίλων και γνωστών.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > < >

Keywords
Τυχαία Θέματα