Ελάτε να διαλέξουμε outfit και κερδίστε το!

Η ημερομηνία για το απόλυτο fashion party πλησιάζει και εμείς ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να συζητήσουμε περί μόδας και να παίξουμε με τα ρούχα και το στιλ μας! Το fashion team του Jenny.gr με τους fashion editors

Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Γκοτζαμανίδη θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall, για ένα απόγευμα γεμάτο fun και μόδα όπου είστε όλοι καλεσμένοι!

Από τις 17.00 έως τις 21.00, σάς περιμένουμε για να γνωρίσουμε μαζί τα κομμάτια της καλοκαιρινής συλλογής του brand, που θα σας χαρίσουν φέτος το πιο υπέροχο ναυτικό στιλ, πιστό στη φιλοσοφία του Tommy Hilfiger, ενώ ανυπομονούμε να δούμε το σύνολο που θα συνθέσετε προκειμένου να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσετε! Η διαδικασία είναι απλή, εσείς απλώς θα επιλέξετε τα items που θα ξεχωρίσετε, θα ανεβάσετε το outfit σας στα προσωπικά σας social media με το hashtag #myTommyLook και η ειδική επιτροπή με επικεφαλής την Τζένη Μπαλατσινού θα διαλέξει τον νικητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί μερικές μέρες μετά από τo jenny.gr και το koolnews.gr!

Μη χάσετε λοιπόν το fashion ραντεβού που θα σημάνει την έναρξη του πιο stylish καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα