Εύκολα μυστικά για να δείχνετε chic με κάθε σύνολο

Το μυστικό για ένα αληθινά κομψό στιλ συνολικά, είναι να ξέρουμε ορισμένα μικρά tips που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και μια casual εμφάνιση, χωρίς υπερβολές ή έξτρα προσπάθεια. Παρακάτω θα δείτε 5 από τα αγαπημένα μας fashion tricks για να εμπνευστείτε και εσείς δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε να τα εφαρμόζετε σήμερα κιόλας!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φορέστε μόνο τακούνια τα οποία μπορείτε να

περπατήσετε άνετα και χωρίς να υποφέρετε. Ποιο το νόημα των πολύ ψηλών παπουτσιών εάν δεν μπορείτε να κάνετε 10 βήματα; Τα block heels είναι μια άριστη λύση για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Όποτε είναι εύκολο, τονίστε τη μέση σας. Μια λεπτή ζώνη, ένα top φορεμένο μέσα από το παντελόνι ή ένα φόρεμα σε στιλ wrap θα τονίσει αυτό το sexy κομμάτι της σιλουέτας σας χαρίζοντάς σας ένα ιδιαίτερα θηλυκό αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Αν επιλέξετε κάποιο έντονο αξεσουάρ, κρατήστε το υπόλοιπο σύνολο πιο μίνιμαλ. Έτσι θα αποφύγετε το πολύ φορτωμένο αποτέλεσμα και το όλο look θα δείχνει περισσότερο chic παρά too much.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε κάτι vintage. Κομμάτια όπως τα mom jeans, για παράδειγμα, φέρνουν έναν κλασικό και απόλυτα κομψό αέρα στο ντύσιμό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε αέρα διακοπών στο look σας. Κομμάτια όπως οι εσπαντρίγιες ή οι ψάθινες τσάντες μπορούν άνετα να ενσωματωθούν στο look σας, ακόμα κι όταν βρίσκεστε στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: block heels, chic look, mom jeans, Street Style, αξεσουάρ, εσπαντρίγιες, κομψή εμφάνιση

Keywords
Τυχαία Θέματα