Ένας ακόμη χωρισμός βόμβα: Ποιο ζευγάρι διαλύθηκε λίγο πριν το γάμο;

Τι κι αν προετοιμαζόταν η διάσημη κι εκκεντρική τραγουδίστρια για το μυστήριο του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Taylor Kinney; Φαίνεται πως τελικά το γλυκό της επίσημης δέσμευσης δεν έδεσε και το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Ήταν το φετινό Φεβρουάριο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου όταν ο κούκλος

ηθοποιός ζήτησε από την Lady Gaga να την παντρευτεί δίνοντας της ένα γιγαντιαίο μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς και κάνοντας την, την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε το αμερικανικό People αν και νωρίτερα τόσο ο Taylor Kinney όσο και η Lady Gaga μιλούσαν σε συνεντέυξεις τους για το σχεδιασμό του γάμου τους.

Μάλιστα η διάσημη ποπ σταρ είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξη της στον Kiss fm, ότι δεν τολμάει να σκεφτεί το σχεδιασμό του γάμου της χωρίς τις γυναίκες της οικογένείας της.

«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να μην αφήσω τη μαμά μου να το κάνει αυτό, όπως και την οικογένειά μου… Νομίζω ότι αν είχα αρνηθεί στις γυναίκες της ζωής μου τον σχεδιασμό του γάμου μου, τότε απλά θα ήθελαν να με σκοτώσουν».

Όπως και να ΄χει αυτή η σχέση έληξε άδοξα, αν και οι δυο τους έδειχναν παράφορα ερωτευμένοι με την Lady Gaga αυτή τη στιγμή να παραθερίζει στο Cabo με φίλους της και χωρίς να φορά το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του μήνα, ενώ κανείς από τους εκπροσώπους τους δεν έχει προβεί σε δηλώσεις διάψευσης ή επιβεβαίωσης.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα