Εύκολα finger foods για τους καλεσμένους σας στο σπίτι

15:54 3/8/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι, να πιείτε ένα μπουκάλι κρασί και να τσιμπήσετε κάτι ελαφρύ. Τα απλά πράγματα είναι και τα πιο ωραία, αρκεί να έχετε φαντασία και όρεξη. Βάλτε στην άκρη τα μαχαιροπήρουνα και το savoir vivre και επιστρατεύστε τη δημιουργικότητα σας φτιάχνοντας μικρές λιχουδιές, που θα απολαύσουν

οι φίλοι σας και θα τους μείνει η βραδιά αξέχαστη. Αν λοιπόν, θέλετε να γλύφουν όλοι τα δάχτυλα τους, δείτε μερικές ιδέες για εύκολα και γρήγορα finger foods, με υλικά που έχουμε όλοι στο ψυγείο μας.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα ντιπ μελιτζάνας είναι μια γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μελιτζάνες, βασιλικό και μαϊντανό και ψωμί για συνοδευτικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το καρπούζι είναι το φρούτο του καλοκαιριού. Αν σας αρέσει η εναλλαγή γεύσεων, τότε φτιάξτε σουβλάκια με καρπούζι και χαλούμι ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όλοι έχουμε στο ψυγείο μας τυριά και αλλαντικά. Πάρτε μια μεγάλη πιατέλα, φτιάξτε μια ποικιλία αλλαντικών-τυριών και συνοδεύτε την με σύκο, ξηρούς καρπούς και κρακεράκια. Είναι το ιδανικό συνοδευτικό για το κρασί σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φτιάξετε τα πιο νόστιμα μίνι κεφτεδάκια με τυρί ρικότα και ψημένο μπέικον. Πλάστε μπαλάκια από ρικότα τηγανίστε τα και μετά περάστε τα σε καλαμάκια για σουβλάκια μαζί με το μπέικον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ανοίξτε το ψυγείο σας και πάρτε ότι έχετε μέσα, από τις ντομάτες, τα κρεμμύδια μέχρι και τα αυγά. Με αυτά τα απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα ορεκτικά που θα εντυπωσιάσουν και τους απαιτητικούς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κομματάκια σολομού με ρόκα. Μπορεί να είναι μια συνηθισμένη συνταγή αλλά αρέσει στους περισσότερους. Και αν θέλετε να τη κάνετε πιο παιχνιδιάρικη, μπορείτε να φτιάξετε τα κομματάκια σολομού σε μορφή γλειφιτζούρια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: finger foods, καλοκαίρι, λιχουδιές, σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα