Δημιουργήστε κατάλληλη ατμόσφαιρα

Και η όρεξη για sex, θα γίνει ακόμα πιο έντονη.

Το κατάλληλο περιβάλλον συμβάλει σε μία βραδιά γεμάτη ένταση και πάθος. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας αλλά και για την ατμόσφαιρα του δωματίου. Ξαφνιάστε τον σύντροφό σας και να είστε σίγουρες ότι θα βγείτε και εσείς κερδισμένες.

Αρχικά λοιπόν θα πρέπει να φροντίσετε ο χώρος να είναι τακτοποιημένος. Στρώστε καινούρια σεντόνια στο κρεβάτι σας και προτιμήστε να είναι μονόχρωμα. Αποφύγετε τα λουλούδια, τα περίεργα μοτίβα και φυσικά τα κοφτά της γιαγιάς σας. Αν έχετε

σατέν σεντόνια είναι η καλύτερη επιλογή.

Αρωματίστε το χώρο με τη βοήθεια ενός κεριού η με κάποια αρωματικά sticks. Επιλέξτε ένα άρωμα που να μην είναι έντονο. Οι μυρωδιές των λουλουδιών ταιριάζουν στο περιβάλλον. Προσοχή μην το παρακάνετε και δεν μπορείτε να αναπνεύσετε.

Συνεχίστε με το χαμηλό φωτισμό που είναι το Α και το Ω της ιδανικής ατμόσφαιρας. Μην μείνετε μόνο στο φως των κεριών, πρέπει να βλέπετε ο ένας τον άλλον. Ανάψτε μερικά κεράκια και μερικά πορτατίφ που έχουν χαμηλό φωτισμό. Να είστε σίγουρες για το μέρος που έχεε τοποθετήσει τα κεριά, μην έχετε κανένα ατύχημα.

Τέλος μέρος της ατμόσφαιρας είστε και εσείς. Αφού ετοιμάσετε το σπίτι, κάνετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, ενυδατώστε τον εαυτό σας και φορέστε τα sexy εσώρουχά σας. Μην μείνετε όμως μόνο με αυτά, φορέστε και κάτι ανάλαφρο ακόμα για να αφήσετε την φαντασία του να δουλέψει.

Είναι σίγουρο ότι όσο κουρασμένος κι αν γυρίσει σπίτι, όλα θα τα ξεχάσει αντικρίζοντας εσάς και το περιβάλλον του σπιτιού του.

The post Δημιουργήστε κατάλληλη ατμόσφαιρα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα