Coffee station: Ο αναγκαίος σταθμός στην κουζίνα

Το πρωινό ξύπνημα για πολλούς είναι μία δύσκολη υπόθεση και ειδικά τις Δευτέρες, με τον καφέ να αποτελεί τη μόνη παρηγοριά για να καταφέρουν να ξεκινήσουν τη μέρα. Επομένως η άμεση πρόσβαση στην καφετιέρα και τις κούπες κρίνεται αναγκαία γι αυτό και πρέπει να βρίσκεται σε ένα λειτουργικό σημείο της κουζίνας, ανεξάρτητα από το αν είναι μικρή ή όχι. Τα 8 tips που ακολουθούν δίνουν τις πιο πρακτικές και καλαίσθητες λύσεις για ένα οργανωμένο coffee station στο σπίτι.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H ιδέα ενός τρόλεϊ είναι ιδιαίτερα πρακτική, αφού μπορεί να μετακινηθεί ανά πάσα στιγμή στην τραπεζαρία ή το σαλόνι για ένα ξεχωριστό κέρασμα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ελεύθερο σημείο στον πάγκο της κουζίνας μπορεί να μετατραπεί σε μία όμορφη γωνιά για τον πρωινό καφέ και ειδικά αν διακοσμηθεί με πολύχρωμα κουτιά και κούπες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η άκρη του πάγκου στην κουζίνα εξυπηρετεί και αυτό γιατί κάνει πιο προσβάσιμο το αγαπημένο ρόφημα. Φροντίστε οι κούπες να βρίσκονται κοντά για να γίνει πιο λειτουργικό το coffee station.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν η κουζίνα μοιράζεται τον ίδιο χώρο με το σαλόνι ή την τραπεζαρία, ένα πλήρως εξοπλισμένο έπιπλο-ντουλάπα είναι άμεσα προσβάσιμο, προσφέρει τη δυνατότητα για αποθήκευση και συγχρόνως οριοθετεί τους χώρους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα coffee station μπορεί να τοποθετηθεί και στα εντοιχισμένα έπιπλα της κουζίνας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ιδανική και οικονομική λύση για μία μικρή κουζίνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία συρταριέρα μετατρέπεται εύκολα και γρήγορα σε coffee station.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε ένα ελεύθερο σημείο μεταξύ κουζίνας και σαλονιού, μπορείτε να τοποθετήσετε μία mini βιβλιοθήκη και δύο ράφια για ένα coffee station σαν μία μικρογραφία ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: tips, καφές, κουζίνα

Keywords