Χριστουγεννιάτικη agenda

H εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του 2015 έφτασε. Τσεκάρετε τις επιλογές σας.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ένας Άλλος Κόσμος

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη δεύτερη κινηματογραφική του παραγωγή. Δείτε αναλυτικά για την ταινία εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Ο Καλόσαυρος

Τι θα συνέβαινε αν ο αστεροειδής που άλλαξε τη γη, έβγαινε εκτός πορείας και δεν έπεφτε ποτέ στον πλανήτη; Η Pixar θα σας δώσει την απάντηση μέσα από

ένα επικό ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων, όπου ένας Απατόσαυρος, με το όνομα Άρλο, γίνεται φίλος με ένα ατρόμητο αγόρι των σπηλαίων τον Σπόρο.

Δείτε αναλυτικά για τη ταινία εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Cirque Éloize: Id

Θέαμα υψηλής αισθητικής και πηγαίας έμπνευσης,
μια συναρπαστική εμπειρία που κόβει την ανάσα και
ξυπνάει το παιδί που κρύβει μέσα του ο θεατής κάθε ηλικίας.

Το περίφημο Cirque Éloize από τον Καναδά, που ίδρυσε ο Jeannot Painchaud, αποτελεί (μαζί με το Cirque du soleil) σημείο αναφοράς παγκοσμίως γι’ αυτό που ονομάζουμε τέχνη του τσίρκου ή γενικότερα, «οικογενειακό θέαμα». Ο εμπνευσμένος ιδρυτής του, Jeannot Painchaud, έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος τέχνης όπου καταργούνται τα όρια ανάμεσα στο χορό, το θέατρο και το τσίρκο.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί για πρώτη φορά το Cirque Éloize με την παράσταση “Id”. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που ενσωματώνει σύγχρονα πολυμέσα, ένα υπερθέαμα γεμάτο τόλμη και καινούργιες ιδέες. Η μοναδική ατμόσφαιρα ενισχύεται από τη μουσική των Jean-Phi Goncalves και Alex McMahon, που ξεσηκώνει το κοινό και το παρασύρει σε αυτή τη δυνατή εμπειρία!

Αναλυτικά οι ημερομηνίες εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Πίστη, αγάπη, ελπίδα στη Στέγη

Από 19 έως 30 Δεκεμβρίου 2015 θα παρουσιάζεται στη Στέγη το έργο του Έντεν φον Χόρβατ «Πίστη, αγάπη, ελπίδα» σε σκηνοθεσία του Ακύλλα Καραζήση.

Δείτε αναλυτικά για την παράσταση εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries Εκδόσεις Καστανιώτη: Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίων

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίουξεκινάει το χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίων των Εκδόσεων Καστανιώτη.

Στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Καστανιώτη θα εμπλουτίσετε τη βιβλιοθήκη σας και θα βρείτε τα ιδανικά βιβλία-δώρα.

Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα αστυνομικής λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα και μαγειρικές, παιδική και νεανική λογοτεχνία με έκπτωση έως 80%. Αρκετές από τις προσφορές είναι διαθέσιμες και από την ιστοσελίδα του Καστανιώτη (για αγορές άνω των €25 τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα).

Δείτε περισσότερα Galleries Party στην Απλίκα

Στον πιο hot bar της Νέας Σμύρνης ένα προεόρτιο party με την Γιώτα Κωτσέτα στα decks. Δοκιμάστε τα καλύτερα cocktails της πόλης σε «τίμιες» τιμές και μια ατμόσφαιρα ικανή να σας βάλει σε απόλυτο xmas mood.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα