Άντωνης Φραγκάκης: Η μυστηριώδης γοητεία του

Συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα και να γοητεύει τις γυναίκες.

Παρόλο που η καριέρα του ξεκίνησε στο χώρο του modeling, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δε θυμάται αρκετά από τα χρόνια που δούλευε ως μοντέλο. Τα πρώτα του χρόνια τα πέρασε στο Παρίσι, όπου παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής στη σχολή του Ανδρέα Βουτσινά. Το επόμενο ταξίδι του ήταν στην Αμερική, όπου έμεινε για πέντε χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα ηθοποιίας. Την καριέρα του ως ηθοποιός συνέχισε στην Ελλάδα, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικά σίριαλ και κινηματογραφικές

ταινίες.
Στο ευρύ κοινό και κυρίως στο γυναικείο είναι γνωστός όχι μόνο για την επαγγελματική του ιδιότητα αλλά για τη γοητεία και το γυμνασμένο κορμί του. Από τα λεγόμενά του καταλαβαίνει κανείς ότι είναι λάτρης της υγιεινής ζωής, με ό, τι αυτή συνεπάγεται και αυτό άλλωστε φαίνεται από την εμφάνισή του και το γυμνασμένο κορμί που διατηρεί. Περνά χρόνο κάνοντας ποδήλατο ή βγαίνοντας βόλτα με το σκύλο του.
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση είναι σε μία διαφήμιση, που για άλλη μια φορά μας αποδεικνύει τη γοητεία του και μάλλον πείθει ότι ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες!

The post Άντωνης Φραγκάκης: Η μυστηριώδης γοητεία του appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα