Αλλάξτε την εικόνα του σπιτιού σας

Υπάρχει η πεποίθηση πως αλλάζοντας τα πράγματα στο σπίτι μας αλλάζει και η ενέργειά του.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο επιτυγχάνεται η αλλαγή της ενέργειας αλλά η αλλαγή στη διάθεσή μας είναι σίγουρη. Ανανέωση, φρέσκος αέρας και ικανοποίηση είναι αυτά που καταφέρνουμε να αισθανθούμε όταν προσθέτουμε μικρές πινελιές στο χώρο μας. Αν νομίζετε πως το έχετε ανάγκη, κάντε την αρχή με τα ράφια. Διαμορφώστε τα διαφορετικά, αλλάξτε τη θέση των αντικειμένων, ξεφορτωθείτε ότι δεν χρειάζεστε και προσθέστε διάφορα διακοσμητικά. Για περισσότερες ιδέες σας έχω μερικές προτάσεις.

1 από 10
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τοποθετήστε τα βιβλία σε διαφορετική διάταξη. Κάποια μπορούν να είναι οριζόντια και κάποια κάθετα.

Οργανώστε τα βιβλία χρωματικά.

Τα λευκά βιβλία δίνουν ένα ουδέτερο τόνο στο χώρο, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται τα διακοσμητικά στοιχεία που έχετε στα ράφια σας.

Δώστε χρώμα. Το χρώμα αρκεί για να σας φτιάξει τη διάθεση και να κάνει το σπίτι σας πιο ζεστό.

Αφού σας αρέσει η ιδέα να τοποθετήσετε τα βιβλία σας χρωματικά, πηγαίνετε ένα βήμα παραπάνω και τοποθετήστε και τα αντικείμενα σας ανάλογα με το χρώμα.

Κάντε θεματικά ράφια. Ένα ράφι θα έχει τα βιβλία, ένα άλλο τις φωτογραφίες, διάφορα αντικείμενα ή κουτιά.

Αν δεν έχετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι σας, τότε δημιουργήστε μια από καφάσια. Δώστε τους ότι απόχρωση ξύλου θέλετε. Στη συνέχεια στερεώστε τα στον τοίχο και διακοσμήστε τα.

Επιλέξτε γήινα χρώματα για να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Βάλτε ασπρόμαυρες φωτογραφίες στα ράφια και αντικείμενα σε nude αποχρώσεις.

Η βιβλιοθήκη δεν είναι μόνο για βιβλία. Βάλτε το αγαπημένα σας αντικείμενα στα ράφια.

< >

Photo Credits: designsponge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα