Αυτό το trend δεν ξέρουμε αν θα το τολμούσαμε

Κάποτε ήταν συνυφασμένο με το στιλ του… τουρίστα, πλέον όμως το βλέπουμε από τα catwalks μέχρι το street style. Ο λόγος για τον killer συνδυασμό «καλτσάκια/σανδάλια», ο οποίος πια θεωρείται αρκετά trendy ώστε να εντοπίζεται σχεδόν παντού – μην ξεχνάτε ότι το είδαμε και πριν λίγες μέρες στη συλλογή της δικής μας Mary Katrantzou.

Αν λοιπόν σας αρέσει και δεν το θεωρείτε τόσο extreme ώστε να μην το δοκιμάσετε, σας έχουμε

και έναν καλό λόγο για να το κάνετε: είναι ο τέλειος τρόπος για να φοράτε τα καλοκαιρινά σας πέδιλα ακόμα και το φθινόπωρο ή τον χειμώνα. Θα προτείναμε βέβαια να αποφύγετε τους πολύ funky συνδυασμούς με έντονες αντιθέσεις στα χρώματα και να επιλέξετε παπούτσια και καλτσάκια που μοιάζουν χρωματικά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αρμονικό και να μην «χτυπάει» στο μάτι.

Εμείς πάντως το σκεφτόμαστε.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Street Style, αξεσουάρ, κάλτσες, παπούτσια

Keywords
Τυχαία Θέματα