Άφησαν γυμνή την Demi Moore

Διαρρήκτες έκλεψαν μοναδικές δημιουργίες, αξίας πάνω από 200 χιλιάδες δολάρια, μέσα από την αποθήκη που είχε νοικιάσει η ηθοποιός για να φυλάσσει μοναδικά κομμάτια διάσημων σχεδιαστών που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Την κλοπή των ρούχων ανακάλυψε ένας από τους βοηθούς της Demi Moore, ο οποίος πηγαίνοντας στην αποθήκη την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαΐου, είδε ότι μερικά από τα ρούχα έλειπαν. Τους τελευταίους 6 μήνες κανένας δεν είχε πάει στην αποθήκη, οπότε είναι δύσκολο να προσδιοριστεί πότε έγινε η διάρρηξη.

Οι διαρρήκτες είχαν πολύ καλό γούστο αφού φρόντισαν να πάρουν κάποια από τα πιο καλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Όπως αναφέρει το TMZ, οι υποψίες πέφτουν σε ανθρώπους που γνώριζαν την ύπαρξη της αποθήκης και στους βοηθούς της ηθοποιού, αφού δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια διάρρηξης, αλλά ούτε και στην κλειδαριά.

Η ηθοποιός φτιάχνει μία λίστα αντικειμένων ώστε να την παραδώσει στην Αστυνομία και υπολογίζεται ότι οι τουαλέτες που εκλάπησαν είναι αξίας άνω των 200 χιλιάδων δολαρίων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα