Weekly Fashion Report: Τι μπορούμε να φορέσουμε αυτή την εποχή;

Μιας και ο χειμώνας φαίνεται να αργεί ακόμα, οι στιλιστικοί ενδοιασμοί είναι πολλοί. Ο καιρός μπορεί να θυμίζει άνοιξη, όμως θέλοντας να μείνουμε πιστές στη μόδα της σεζόν οι τάσεις του χειμώνα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είτε πρόκειται για βραδινές εξόδους, είτε για πρωινές εμφανίσεις, το ερώτημα είναι ‘τι να φορέσω αυτή την εποχή;’. Παρακολουθώντας τα street style looks και κάνοντας μια δεύτερη ανάγνωση των trends, το μυστικό βρίσκεται και πάλι στους σωστούς

συνδυασμούς, που αναδεικνύουν το στυλ και τη θηλυκότητα.

1. Οι φούστες τις σεζόν κυμαίνονται σε girlie πλισέ, mini και midi, δίνοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε σωματότυπο. Αγαπημένος συνδυασμός είναι αυτός με τα μάλλινα πουλόβερ τα οποία αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο και casual chic διάθεση.

2. Η επανεμφάνιση των bomber jackets μας δίνει μια πρακτική εναλλακτική των μάλλινων παλτό. Σε διαφορετικές παραλλαγές, με μεταξωτά υφάσματα, κεντήματα αλλά και μονοχρωμίες, τα μπουφάν που είδαμε τελευταία φορά στη μόδα των 90s συνδυάζονται με όλα.

3. Μπορεί οι μπότες και τα ankle boots να έχουν τη τιμητική τους τη χειμερινή σεζόν, όμως φέτος τα sneakers εντάσσονται τόσο σε casual όσο και σε high fashion looks. Οι ιέρειες του street style τα συνδύασαν με μεταξωτές ασύμμετρες φούστες, γούνες αλλά και ανδρικά παντελόνια.

4. Οι βραδινές τσάντες δεν έχουν εποχή ενώ αποτελούν το πιο εντυπωσιακό κομμάτι μιας εμφάνισης. Οι box clutches που ξεχωρίσαμε χαρακτηρίζονται από λάμψη και κομψότητα, ενώ οι τόνοι του χρυσού και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες τις κατατάσσουν ανάμεσα στα πλέον πολυπόθητα αξεσουάρ.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Πως να φορέσουμε τις φούστες Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Τα bomber jackets επιστρέφουν Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Sneakers Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Λαμπερές box clutches Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion moments, style tips, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα