Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015Παρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό χώρο σας ό,τι σας είναι άχρηστο. Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα. Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες, αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Θα χρειαστεί να περιορίσετε την ανησυχία και το άγχος σας για να είστε πιο προσεκτικοί σε εργασίες που απαιτούν χειρισμό μηχανημάτων. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, επιβάλλεται να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες.

ΛΕΩΝ: Μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Δεν θα λείψουν μερικά εμπόδια και αιφνίδιες εμπλοκές που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας και τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμψετε. Δεν πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν. Αλλάξτε κάτι σύντομα, αν είναι πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα υπάρχει διευκόλυνση στις επαφές σας με τρίτους και σε κάποιες από αυτές θα υπάρξουν νέες προοπτικές. Αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις, ενώ παράλληλα θα έρθουν στο φως οι παρασκηνιακές κινήσεις ατόμων του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε πιο ανάλαφρα τη ζωή και δείτε την καθημερινότητά σας με τρυφερότητα και χιούμορ. Οργανωθείτε σωστά. Γίνετε πιο παρατηρητικοί, προσεκτικοί και ψύχραιμοι με τους γύρω σας, γιατί οι απαιτήσεις σοβαρεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο, κόπο, χρήμα και κυρίως ψυχολογική φθορά, προσπαθήστε να αλλάξετε έστω και λίγο τις απόψεις σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας τώρα που σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Στη συνέχεια θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις συνεργασίες σας που έχουν θετικό πρόσημο, αλλά και να αντιμετωπίσετε επαγγελματικούς αντιπάλους. Κρατηθείτε μακριά από άτομα επιτήδεια, που υπόσχονται αβέβαιες επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα