Weekly Fashion Report: Τα απαραίτητα για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι

08:10 3/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το λέμε συνεχώς αλλά πλέον είναι πραγματικότητα: το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών πλέον, με τη διάθεσή μας να έχει ήδη προσαρμοστεί απόλυτα στα summer vibes – δεν είναι τυχαίο ότι οι ψάθινες τσάντες παραλίας έχουν πλέον εισβάλλει και στο καθημερινό μας ντύσιμο. Μπαίνοντας λοιπόν στην πιο πολυαναμενόμενη σεζόν, ξεκινάμε δυναμικά με όλα εκείνα τα fashion

αγαπημένα που ξεχωρίσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Styling: Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει, τα περιθώρια ως προς το styling στενεύουν, αφού το ζητούμενο είναι να είμαστε κομψές, ξεκούραστες και άνετες έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη. Κομμάτια όπως τα flatform shoes γίνονται οι σύμμαχοί μας σε αυτό, ενώ μια καλή λύση για δροσερό στιλ είναι τα παντελόνια τύπου culottes, τα οποία μπορείτε να φορέσετε ανεξαρτήτου ύψους, αν ακολουθήσετε μερικά μικρά tricks. Τέλος, αν παρά τη ζέστη δε νιώθετε ακόμα άνετα με το σώμα σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για εντυπωσιακά σύνολα που παράλληλα θα καμουφλάρουν κιόλας.

Αγαπημένα trends: Το ethnic style κάνει και φέτος την επιστροφή του, ενώ πλέον φοριέται άνετα και μέσα στην πόλη. Αν από την άλλη, το στιλ σας πηγαίνει περισσότερο προς το θηλυκό, πιστεύουμε ότι η τάση του loungewear, η οποία κατέκτησε τις ανοιξιάτικες πασαρέλες, θα γίνει η αγαπημένη σας.

Χρώματα: Με το καλοκαίρι να απαιτεί εύκολους συνδυασμούς που δεν απαιτούν χρόνο αλλά θα έχουν το ίδιο κομψό αποτέλεσμα, η λύση της μονοχρωμίας μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και μάς χαρίζει τα πιο chic σύνολα. Μια τάση που λατρεύουμε αυτή την περίοδο είναι το ροδακινί χρώμα, το οποίο προσφέρει στιλ με διακριτικό τρόπο. Ακόμη, τα μονόχρωμα total looks ανεξαρτήτου χρώματος μπορούν κάλλιστα να γίνουν πιο ενδιαφέροντα, προσθέτοντας μόνο μερικές μικρές πινελιές.

1 ΑΠΟ 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: weekly fashion report

Keywords
Τυχαία Θέματα