Tommy Hilfiger: ‘’Βρεθείτε’’ στα backstage της γυναικείας συλλογής για το Φθινόπωρο 2014

Κι απολαύστε τη νέα collection κατευθείαν από την πασαρέλα.

Η συλλογή TommyHilfiger για το Φθινόπωρο του 2014, εμπνέεται από την υπέροχη Αμερικανική ύπαιθρο την οποία εμποτίζει με luxury πινελιές για τις περιπετειώδεις γυναίκες του σήμερα. Ένα πολυσυλλεκτικό μείγμα από στοιχεία όπως ορειβατικός εξοπλισμός, ρούχα εργασίας και έντονα καρώ, προσδίδουν μια νεανική, μποέμ ευαισθησία.

Παραδοσιακά tartans -το καθιερωμένο Hilfigerσήμα κατατεθέν- δίνουν ένα twist στα

κατά παραγγελία checks που εμφανίζονται σε διάφορες επαναλήψεις – σε brushed μαλλί-κασμίρ, μοχέρ, και μετάξι. Το signature καρό ύφασμα αναδύεται ως ρεβέρ και turn-backs σε peacoattoppers, σε μια ευρεία γκάμα από shirt-dresssilhouettes στολισμένα με λεπτομέρειες από navy βελούδο, καθώς και δέρμα στις must-have tote τσάντες και satchels.

Τραχιά υλικά χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν κλασικά looks και αναμειγνύονται απροσδόκητα με πλούσιο βελούδο, σουέτ και δέρμα. Εργαλεία εξερεύνησης εμπνέουν ευφάνταστες πινελιές, όπως οι bungee-cord κουμπότρυπες και τα κορδόνια περίσφιξης, ενώ γυαλισμένα speedlock άγκιστρα κάνουν την εμφάνισή τους σε παπούτσια. Τα πανοφόρια είναι το κλειδί: teddy-fur bomber jackets βρίσκονται ως στρώσεις πάνω σε δουλεμένα στο χέρι alpine πλεκτά, cable-knit patchworked ponchos συνδυάζονται με citified μπότες πεζοπορίας, σουέτ boyfriendpuffervests κορυφώνουν τα denim. Όλα διαθέτουν μια slip-on ευκολία, από τα υπερμεγέθη shearling-lined μπουφάν έως τα βελούδα sweatshirts σε αναλογίες μίνι φορέματος – ακόμα και το κλασικό clog αναβαθμίζεται με τελειώματα από συνθετική γούνα και φοριούνται με color-blocked ragg κάλτσες. Το tech συναντά το παραδοσιακό μέσα από ένα περιπετειώδες πνεύμα.

«Βρεθείτε» στα παρασκήνια όπου πραγματοποιείται το make up & hair stylisng των μοντέλων καθώς και πάρτε μία «γεύση» από τη γυναικεία συλλογή για το Φθινόπωρο 2014:

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > < >

Keywords
Τυχαία Θέματα