Tom Cruise: «Είναι υπέροχα να είσαι 50»

Πώς πέρασε τη μέρα των γενεθλίων του.

Φαίνεται πως ο Tom Cruise τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό του και το γεγονός ότι μπήκε στην 5η δεκαετία της ζωής του δεν τον ενοχλεί καθόλου. «Είναι υπέροχα να είσαι 50. Το απολαμβάνω.», δήλωσε πρόσφατα σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο Cruise, που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Oblivion”, το περασμένο καλοκαίρι, έκλεισε τα 50 του χρόνια, αποκάλυψε ποιο

ήταν το αγαπημένο του δώρο γενεθλίων. Ένα μηχανοκίνητο που του χάρισαν ο σκηνοθέτης της ταινίας Joe Kosinski και το κινηματογραφικό studio παραγωγής στα γυρίσματα της ταινίας στην Ισλανδία. «Για τα 50α μου γενέθλια ο Joe και το studio μου χάρισαν ένα μηχανοκίνητο όχημα bubble… ήταν απίθανο. Μπόρεσα να το οδηγήσω σε περιοχές που δεν επιτρέπεται πλέον να οδηγήσεις. (Η Ισλανδία) είναι μία υπέροχη χώρα.»

Όσο για την κινηματογραφική του καριέρα, ο 50χρονος πλέον ηθοποιός του Hollywood, υποστηρίζει ότι αποτελεί μία συνεχή διαδικασία μάθησης. «Είναι μία διαρκής διαδικασία μάθησης. Μερικές φορές νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, αλλά τότε συνειδητοποιείς απότομα ότι δεν ξέρεις τίποτα για τη δημιουργία ταινιών. Και αυτό με καθοδηγεί, το ότι πάντα μαθαίνω κάτι.»

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Tom Cruise, “Oblivion”, στο Λονδίνο:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7 < >

The post Tom Cruise: «Είναι υπέροχα να είσαι 50» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα