Tips για τις διακοπές του Αυγούστου

12:46 5/8/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Πώς θα αποφύγετε τις περιττές θερμίδες;

Οι επιλογές είναι δύο, να μείνετε στην πόλη και να απολαύσετε τους άδειους δρόμους αλλά και την ησυχία που επικρατεί, σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες ή να απολαύσετε ήλιο και θάλασσα σε ένα Ελληνικό χωριό ή νησί.
Σε κάθε περίπτωση θα χαλαρώσετε λίγο και οι ρυθμοί σας θα είναι πιο αργοί. Σίγουρα κανένας δεν θέλει να κερδίσει περιττό βάρος, καθ’ότι η χαλάρωση ενδείκνυται για λίγο παραπάνω ποτό ή φαγητό.
Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να μείνετε μακριά από περιττές θερμίδες και να τρέφεστε γενικότερα με πιο υγιεινές επιλογές.

Απολαύστε
τα καλοκαιρινά φρούτα. Υπάρχει τεράστια ποικιλία και σίγουρα θα ανακαλύψετε την πιο γευστική και δροσερή επιλογή που σας αρέσει.Αποφύγετε το παγωτό και προτιμήστε ένα γιαούρτι. Γενικότερα όσο δροσιστικό και αν είναι το γλυκό που έχετε μπροστά σας προτιμήστε πιο light επιλογές. Για παράδειγμα η γρανίτα είναι μία καλύτερη επιλογή από το παγωτό σοκολάτας.Πιείτε άφθονο νερό. Με τέτοια ζέστη είναι σίγουρο ότι δεν θα του αντισταθείτε.Όταν θέλετε να πιείτε χυμό, προτιμήστε κάποιον με αντιοξειδοτικές ιδιότητες. Cranberry ή ρόδι είναι κάποιες από τις επιλογές που έχετε.Τρώτε άφθονες σαλάτες. Προσθέστε τα πιο αγαπημένα σας υλικά και απολαύστε ένα χορταστικό, υγιεινό γεύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα