Tips για τη μείωση των θερμίδων

Μπορείτε ακόμα, να απολαμβάνετε τα τρόφιμα που πραγματικά θέλετε και να μη παίρνετε κιλά. Οι παρακάτω επιλογές θα σας βοηθήσουν να κόψετε εύκολα 100 θερμίδες κάθε μέρα, ώστε να χάσετε τα κιλά, χωρίς να το καταλάβετε.

Πιείτε τον καφέ σας με άπαχο γάλα: Αρχίστε να πίνετε τον καφέ σας με άπαχο γάλα, αντί για κρέμα γάλακτος και ζάχαρη. Αυτό θα σας γλιτώσει από περίπου 100 θερμίδες. Αν χρειάζεστε μια μικρή γλυκύτητα, μπορείτε να προσθέσετε γλυκαντικές ουσίες.

Επιλέξετε ένα κουλούρι, αντί τη τυρόπιτα: Εάν έχετε τη συνήθεια να τρώτε από τον φούρνο της γειτονιάς σας, τότε μπορείτε να γλυτώσετε

100 και περισσότερες θερμίδες, διαλέγοντας ένα κουλούρι. Συνδυάστε το και με μια φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά και θα έχετε ένα πλήρες πρωινό.

Απαλλαγείτε από τις μάρκες: Ορισμένα σνακ δεν είναι τόσο κακά για την υγεία σας, αλλά πρέπει να δείτε πόσες θερμίδες έχουν. Για παράδειγμα μια σακούλα πατατάκια μπορεί να έχει 300 θερμίδες. Αν λοιπόν, φτιάξετε σπιτικά ποπ κορν, τότε θα έχετε μειώσει τις θερμίδες, περισσότερο από το μισό.

Βγάλτε το πάνω κομμάτι του ψωμιού, από σάντουιτς σας: Ένα σάντουιτς, με ένα ψωμί είναι εξίσου ικανοποιητικό, όπως και με το διπλό.

Προτιμήστε μουστάρδα: Μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα έχει 90 θερμίδες και πιθανώς να χρησιμοποιείτε ακόμη περισσότερο. Ενώ, η μουστάρδα προσθέτει μια πικάντικη γεύση στο σάντουιτς σας, με μόνο περίπου 30 θερμίδες ανά κουταλιά της σούπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα