Tips για να κάνετε σωστά την απολέπιση

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την απολέπιση, όπως, ότι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και σας προσφέρει μαλακότερο, νεότερο και υγιέστερο δέρμα. Αλλά, θα πρέπει να είστε σίγουρες ότι δεν το παρακάνετε. Πολλές δεν γνωρίζετε πώς και πόσο συχνά να κάνετε απολέπιση, και αυτό είναι ο κύριος λόγος, για τον οποίο καταλήγετε να έχετε κόκκινο δέρμα. Διαβάστε μερικές συμβουλές, για να ακολουθήσετε ώστε, να μη προκαλέσετε ζημιά στο δέρμα σας.

Αγοράστε το σωστό προϊόν απολέπισης. Υπάρχουν τόνοι από τα προϊόντα απολέπισης, που διατίθενται στην αγορά αυτές τις μέρες και είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξετε το
καλύτερο. Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα προϊόν, που γίνεται ειδικά για το σώμα και ένα άλλο για το πρόσωπό σας. Ένα φαρμακείο είναι ίσως, το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε τα προϊόντα απολέπισης, αλλά μπορείτε επίσης, να τα αγοράσετε από τον δερματολόγο σας.Κάντε απολέπιση σε βρεγμένο δέρμα. Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος απολέπισης, πρέπει το δέρμα σας να είναι βρεγμένο. Αυτό θα βοηθήσει ώστε, το πρόσωπο σας και το σώμα σας να γίνουν πολύ μαλακά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να την εφαρμόσετε ενώ κάνετε ντους, δεδομένου ό,τι είναι πιο εύκολο να ξεπλυθείτε.Εφαρμόστε το προϊόν απολέπισης σας με κυκλικές κινήσεις. Ξεκινήστε την εφαρμογή του προϊόντος με μικρές κυκλικές κινήσεις, για να διασφαλιστεί ό,τι δεν θα χάσετε κανένα σημείο. Με αυτό τον τρόπο, θα νιώσετε ότι κάνετε ένα μίνι μασάζ, το οποίο είναι απίστευτα ευεργετικό για το πρόσωπο και το σώμα σας. Ξεκινήστε με το πρόσωπό σας και συνεχίστε με το σώμα σας, φροντίζοντας να κάνετε σε όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων της πλάτης, των γονάτων και το εσωτερικό των αγκώνων.Δώστε προσοχή στις περιοχές που κάνετε απολέπιση. Καλό είναι, όταν κάνετε απολέπιση σε ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, όπως η περιοχή του μπικίνι, το λαιμό και το πρόσωπο, οι κινήσεις σας να είναι πολύ απαλές και προσεκτικές. Αυτές οι περιοχές έχουν λεπτότερη επιδερμίδα, γι΄αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ήπιες κινήσεις. Εφαρμόστε περισσότερη πίεση στα γόνατα, στους αγκώνες και στα πόδια, όπου το δέρμα είναι φυσικά παχύτερο.Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι. Εάν το δέρμα σας σε μερικά σημείο είναι πολύ σκληρό, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι, για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα σφουγγάρι στα περισσότερα φαρμακεία.Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε το δέρμα σας και μην αφήνετε το προϊόν πάρα πολύ ώρα, γιατί θα καταλήξετε με ξηρό δέρμα και θα έχετε φαγούρα. Σας συστήνω να κάνετε απολέπιση στο ντους ή στο μπάνιο, ώστε μετά να ξεπλυθείτε γρήγορα, με χλιαρό νερό.Εφαρμόστε τη κρέμα σας. Μετά τη θεραπεία απολέπισης, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας. Απλώστε μια κρέμα προσώπου για το λαιμό, το πρόσωπο και τα χέρια και να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα σώματος, για τα χέρια σας, τον κορμό και τα πόδια. Βεβαιωθείτε ό,τι την έχετε εφαρμόσει αμέσως μετά το ξέβγαλμα, διότι με αυτό τον τρόπο, θα σφραγίσετε στην υγρασία και θα κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο, απαλό, λαμπερό και υγιές.Πόσο συχνά να κάνετε απολέπισης; Καλό είναι να κάνετε μια με δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας προϊόν, αρκεί να βάλετε ένα προς ένα, μείγμα ελαιολάδου και ζάχαρης, και θα έχετε την τέλεια απολέπιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα