8 τρόποι να μπείτε σε Xmas mood

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η ατμόσφαιρα αρχίζει σταδιακά να φωτίζεται και να ντύνεται με τα γιορτινά της. Πρέπει όμως και εμείς να βοηθήσουμε και να δώσουμε τη δικής μας πινελιά για να υποδεχτούμε αυτές τις γιορτές με τον καλύτερο τρόπο.

Αν όμως σας φαίνεται μακρινή υπόθεση ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σας έχω μερικές ιδέες να για γρήγορο και εύκολο décor που θα σας βοηθήσει να μπείτε σταδιακά στο κλίμα. Ξεκινήστε να στολίζετε τις μικρές γωνιές του σπιτιού και χρησιμοποιείστε

το ήδη υπάρχοντα αντικείμενα. Κάντε τα μικρά βαζάκια που τυχόν έχετε βάζα για γκι και ου ή για γυμνά κλαδιά δέντρων. Γεμίστε τα καλάθια με χριστουγεννιάτικες μπάλες και ολοκληρώστε τη διακόσμηση με κορδέλες. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο δικό σας χώρο.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μερικά γυμνά κλαδιά, μικρά κουκουνάρια και λίγες χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Αφαιρετική διακόσμηση με scandi διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Γεμίστε βαζάκια με μικρά κλαδιά και δημιουργήστε μικρά δεντράκια.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιείστε εναλλακτικά ξύλινα στολίδια.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Xmas decor, γκι και ου, κλαδιά δέντρων, ξύλινα στολίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Keywords
Τυχαία Θέματα