Scrapbook No 5 #JoyTalk

Ακόμα μία μέρα γυρισμάτων για το Joy Talk κι όπως σας έχω πει ξανά είναι από τις καθημερινές μέρες που πλέον απολαμβάνω. Έχω πλέον βρει το ρυθμό μου έτσι ώστε όλα να κυλούν ήρεμα και εγώ να έχω το χρόνο να περιποιηθώ όπως πρέπει.

Μία τέτοια μέρα –γυρισμάτων- προσπαθώ πάντα να έχω από το πρωί καλή διάθεση. Μέχρι τώρα το έχω καταφέρει και η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Δοκιμάστε να ανοίξετε το ραδιόφωνο την ώρα που ξυπνάτε ή να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι και όλα γύρω θα μοιάζουν πιο όμορφα.

Έτσι ξεκίνησα κι αυτή

τη φορά τη μέρα μου, νωρίς και με δυνατή μουσική! Κι αφού τελείωσα με το πρωινό μου έκανα ένα ζεστό ντους με το υπέροχο αφρόλουτρο της Apivita Royal Honey.

Έχει τόσο ωραία μυρωδιά που μένει στο δέρμα και το αφήνει ιδιαίτερα απαλό. Κι αφού ο χρόνος δεν με πίεζε έκανα ένα μία γρήγορη απολέπιση στο σώμα με το Royal Honey scrub.

Το moodboard της ημέρας σε ροζ παστέλ αποχρώσεις!

Με έμπνευση από το pink moodboard διάλεξα για τα νύχια μου το Fiji, ένα πολύ γλυκό ροζ χρώμα της essie.

Κι αφού φρόντισα να είναι όλα έτοιμα στο σπίτι για τα παιδιά, κατευθύνθηκα προς το αγαπημένο σπίτι-στούντιο. Όπως κάθε φορά εκεί με περίμεναν οι συνεργάτες μου για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Ο Σπύρος ήταν ήδη εκεί με σακούλες γεμάτες ρούχα από τις συλλογές H&M.

Είχε ξεκινήσει να τα απλώνει αλλά δεν χρειάστηκε να κουραστούμε πολύ. Είναι από τις λίγες φορές που αποφάσισα πρώτα τι θα φορέσω! Μία φούστα με πιέτες σε ένα υπέροχο πυρωμένο πορτοκαλί. Κι επειδή είναι πολύ εντυπωσιακή τη συνδύασα με ένα απλό μαύρο top και μπαλαρίνες.

Calf-length skirt, H&M.

Μετά σειρά είχαν τα μαλλιά. Ταυτόχρονα έριξα και μία ματιά στα e-mails και στις σημειώσεις μου για τη σημερινή μου καλεσμένη!

Ένα απλό ίσιωμα και μία λακ για ήπιο κράτημα. Η Laque Couture από τη σειρά Couture Styling της Kerastase βρίσκεται πάντα στο hair beauty kit μου. Δεν κολλάει και δεν βαραίνει τα μαλλιά ενώ με ένα απλό βούρτσισμα εξαφανίζεται.

Και στο μακιγιάζ μένει πιστή τόσο στα χρώματα και στο ύφος. Μία φυσική βάση με λίγο ρουζ για φρεσκάδα, ελαφρώς τονισμένα μάτια και λίγη λάμψη στα χείλη με τα υπέροχα MAC.

Μερικές διορθώσεις στο μακιγιάζ….

Λίγη κρέμα χεριών…

Και ξεκινάμε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι κεφάτη και γεμάτη όρεξη για κουβέντα.

Και μερικές συμβουλές πλυσίματος….

Και το τελευταίο γεύμα της ημέρας!

Τομάτες γεμιστές με κινόα. Υγιεινό και πεντανόστιμο φαγητό, δοκιμάστε το!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάθε φορά δεν ξέρω πιο χρώμα να διαλέξω από την πολύχρωμη παλέτα της essie.

Δείτε περισσότερα Galleries

100% φυσικό, αρωματικό κερί με άρωμα γιασεμί από την Apivita. Κρέμα προσώπου με χρώμα κι αντιηλιακό δείκτη προστασίας 30spf και κρέμα χεριών με βάλσαμο με μελισσοκέρι. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείπουμε ποτέ από την καθημερινή μας περιποίηση τις φυσικές μάσκες προσώπου της Apivita.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η σειρά Couture Styling της Kérastase έχει τα κατάλληλα προϊόντα για φυσικό styling με διάρκεια. Δοκιμάστε το νέο Fix Fabulous, μία λακ για στοχευμένο φιξάρισμα και πολύ δυνατό κράτημα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η νέα ενυδατική σειρά της Apivita Bee Radiant είναι ιδανική για να κάνει το δέρμα σας να λάμψει!

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κεριά και τα αιθέρια έλαια της Apivita φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Mineralize skinfinish, Lightscapade, Redhead Velux brow liner & clear brow set, Pigment colour powder Kitschmas, MAC.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #Joytalk, Scrapbook, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τζένη Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα