Red lips: Είναι sexy και γιορτινά

Το κόκκινο κραγιόν φοριέται από το πρωί έως το βράδυ, αυτές τις ημέρες.

Είναι το απόλυτο femme fatale κραγιόν. Δίνει χρώμα στο πρόσωπό σας, κάνει εντυπωσιακό ολόκληρο το στιλ σας και μπορεί μόνο του να δημιουργήσει ένα έντονο make up look.
Συνδυάζεται με άβαφα αλλά και με έντονα μάτια. Οι γυναίκες που υποστηρίζουν το κομψό και κλασσικό στιλ ή όσες θέλουν να είναι ρομαντικές μπορούν να αφήσουν τα μάτια τους φυσικά, να προσθέσουν μία απλή μπεζ σκιά ή να προσθέσουν ελάχιστο καφέ μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων. Επιπλέον μία λεπτή γραμμή από eyeliner θα δώσει ρετρό διάθεση.
Από την άλλη όσες θέλουν να ξεχωρίσουν, να είναι στο mood των ημερών και να είναι εντυπωσιακές μπορούν να συνδυάσουν το κόκκινο κραγιόν με ένα έντονο smokey make up look.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί από μόνο του να σας χαρίσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αφήστε φυσικά βαμμένα τα μάτια σας και το υπόλοιπο πρόσωπο.

Μία λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων σας και ένα ματ κόκκινο κραγιόν είναι αρκετά για το γιορτινό σας μακιγιάζ.

Είναι εντυπωσιακό και sexy στο νεανικό στιλ.

Δώστε χρώμα στα μάγουλά σας με το κατάλληλο ρουζ. Το έντονο κραγιόν κλέβει την φρεσκάδα του προσώπου σας γι αυτό φροντίστε να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στα μάγουλά σας.

Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι αρκετές. Ξεκινάνε από το πορτοκαλί και καταλήγουν στο μπορντώ. Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας αλλά και στο στιλ σας.

Τις γιορτινές ημέρες προτιμήστε το και για τις πρωινές σας εμφανίσεις.

Σε συνδυασμό με retro waves θυμίζει κάτι από την Marilyn Monroe.

Συνδυάστε το με έντονο smokey eyes look για το απόλυτο μακιγιάζ.

Προσθέστε διάφανο lip gloss για να έχετε πιο juicy χείλη.

Ωστόσο η ματ υφή του είναι must στις φετινές τάσεις.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα