Ophycée από τη Galénic: Όταν η αντιγήρανση επιδεικνύει υψηλό IQ

Ο χρόνος μπορεί να γίνει ο καλυτερος φίλος ή ο χειρότερος εχθρός για κάθε γυναίκα. Αυτό είναι κάτι που το πιστεύω βαθιά και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχουμε εμείς απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Το να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του και να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις που καλύπτουν το δέρμα μας είναι το κλειδί.

Στις μέρες μας που η σύγχρονη γυναίκα έχει γίνει μαραθωνοδρόμος της καθημερινότητας, το μόνο που δεν έχει, είναι χρόνο για χάσιμο. Θέλει έξυπνα προιόντα που να καλύπτουν τις αντιγηραντικές της ανάγκες και να χαρίζουν φρέσκια επιδερμίδα απαλλαγμένη από ρυτίδες και

σημάδια που αφήνει ο χρόνος.

Μια beauty πρότασή μου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα προϊόντα φροντίδας Ophycée που γεμίζουν τις ρυτίδες, συσφίγγουν το δέρμα και αναζωογονούν το πρόσωπο. Η Galénic εδώ και 30 χρόνια ανακάλυψε το μυστικό της δύναμης των κυανοφυκών και μέσω της σειράς προσφέρει ουσιαστικά ένα καλλυντικό lifting.

Το Correcteur unifiant immédiat δεν είναι μόνο ένα μαγικό προϊόν αλλά και μια αληθινή φροντίδα αντιγήρανσης προικισμένη με αντιρυτιδικές ιδιότητες χάρη στο αποκλειστικό φυσικό και κατοχυρωμένο δραστικό συστατικό, το Καθαρό εκχύλισμα κυανοφυκών, πυλώνα της σειράς Ophycée.

Oι μικρο-κάψουλες αναδεικνύουν άμεσα την επιφάνεια του δέρματος ενώ παράλληλα η υδάτινη φάση διαχέει τον πολύτιμο αρχέγονο θησαυρό που υπάρχει εδώ και αιώνες για να βοηθήσει το δέρμα να αναγεννηθεί, να αναζωογονηθεί και να αναμετρηθεί με το χρόνο. Μέρα με τη μέρα οι ρυτίδες γεμίζουν, το δέρμα συσφίγγει και λειαίνει.

Special Tip: Γιορτινή προσφορά που συμφέρει! Με κάθε κρέμα ημέρας για λείανση και ανανέωση, ΔΩΡΟ την κρέμα ματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα