OTE HISTORY: Ψυχαγωγία και ενημέρωση έρχονται στην οθόνη μας

Με τα ήδη υπάρχοντα κανάλια του OTE TV να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών ψυχαγωγίας, ιδανικά για τις ώρες που η τηλεόραση αναλαμβάνει τον ρόλο να μας κρατήσει συντροφιά, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ακόμη ένα κανάλι με λίγο διαφορετικό, αλλά εξίσου εποικοδομητικό χαρακτήρα. To OTE HISTORY αποτελεί τη νέα πρωτοβουλία του OTE TV, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ

στην ελληνική τηλεόραση που έρχεται να δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στις ώρες που περνάμε μπροστά στην οθόνη μας.

Ντοκιμαντέρ και εκπομπές υψηλής ποιότητας αναλαμβάνουν να μας κρατήσουν συντροφιά, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και στη νεότερη γενιά να γνωρίσει καλύτερα εμβληματικές προσωπικότητες του χθες και του σήμερα, πρόσωπα που συνέβαλαν στην ιστορία του τόπου μας και διαμόρφωσαν την ιστορία, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ανακαλύπτουμε εγχώρια ήθη και έθιμα που μέχρι τώρα ίσως να μη γνωρίζαμε, μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της ιστορίας και της μυθολογίας και εμπλουτίζουμε ακόμα περισσότερο τις γνώσεις μας γύρω από τους συγκεκριμένους τομείς.

Με 24ωρο πρόγραμμα το κανάλι περιλαμβάνει:

Ξένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα από διεθνή δίκτυα και κανάλια, όπως το BBC, το National Geographic, το Discovery Channel κ.άΝτοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής από πολιτιστικά ιδρύματα και άλλους φορείς, ανεξάρτητους παραγωγούς, Έλληνες δημιουργούς κ.ά. Εκπομπές παραγωγής του ΟΤΕ TV.

Το OTE HISTORY προβλέπεται να γίνεται ο νέος digital προορισμός μας, με ψυχαγωγικό και ταυτόχρονα επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής πρωτοβουλίας του ΟΤΕ TV, μη χάσετε το αφιέρωμα στην επανάσταση του ‘21, το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο OTE HISTORY. Με ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα που θα ξεκινά από τις 16:00 το μεσημέρι, θα αναλάβει να μας μεταδώσει το κλίμα της συγκεκριμένης ημέρας και των γεγονότων που οφείλουμε να γνωρίζουμε ως κομμάτι της ιστορίας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα