Bell Sleeve: Το trend του καλοκαιριού!

Ένα από τα σημαντικότερα trend αυτής της περιόδου είναι οι μπλούζες, τα πουκάμισα και τα φορέματα που έχουν μεγάλα, εντυπωσιακά μανίκια, ένα trend που παραπέμπει από τη μία στο χαλαρό μποέμικο στυλ από την άλλη όμως κρύβει και μία εκπληκτική αριστοκρατική νότα. Οι μπλούζες και τα πουκάμισα με μεγάλα μανίκια μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους: αρχικά με το αγαπημένο

σας jean, με υφασμάτινο παντελόνι, με σορτς δίνοντας μία άκρως καλοκαιρινή αύρα στην εμφάνιση σας.Τα φορέματα με σανδάλια ή μπαλαρίνες δετές το πρωί, με τακούνια το βράδυ, θα σας εξασφαλίσουν ένα ιδιαίτερα κολακευτικό αποτέλεσμα.

Με φούστα μπορείτε να φορέσετε μπλουζάκια που έχουν πιο στενή γραμμή. Επειδή ακριβώς τα μεγάλα μανίκια δίνουν όγκο, η φούστα πρέπει να είναι στενή κατά προτίμηση midi και τα παπούτσια απαραιτήτως τακούνια.

Τέλος, αν θέλετε να έχετε μία άκρως boho διάθεση αλλά και στυλ, μπορείτε να συνοδεύσετε το οutfit σας με εντυπωσιακά κοσμήματα, που θα δώσουν την τελική πινελιά και θα απογειώσουν μοναδικά το στυλ σας.

Φόρεμα με καμπάνα μανίκι εκρού (59,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα χιαστή κρουαζέ μαύρη (26,90 €) [Περισσότερα]Πουκάμισα (26,90 €) [Περισσότερα]Πουκάμισα (39,90 €) [Περισσότερα]Τοπ με ανοιχτό ντεκολτέ (59,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα maxi κρουαζέ (109,00 €) [Περισσότερα]Wrap Assymetric Sleeve Κορμάκι (24,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑ (59,90 €) [Περισσότερα]Boho φόρεμα με λεπτομέρεια στο ντεκολτέ (39,50 €) [Περισσότερα]Boxy φόρεμα με μανίκι καμπάνα (37,50 €) [Περισσότερα]Εμπριμέ φόρεμα (64,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα