O single μπαμπάς οργανώνει party

Το μικρό σας έχει γενέθλια και πρέπει να σχεδιάσετε τη μέρα. Πώς θα τα καταφέρετε; Έχετε καμία ιδέα τι να κάνετε; Αν όχι ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.

Σηκωθείτε πρωί-πρωί: Δεν είναι πολύ εύκολο αν δεν είστε πρωινός τύπος. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην είστε κουρασμένος. Αλλά, είναι τα γενέθλια του μικρού σας, κάντε μια εξαίρεση. Ξυπνήστε και πηγαίνετε στο δωμάτιο του. Ευχηθείτε του και ενημερώστε τον πως στην κουζίνα τον περιμένει μια έκπληξη. Ετοιμάστε ένα special πρωινό για τους δύο σας. Απολαύστε
το καφέ σας με ησυχία και ο μικρός σας το πρωινό του. Ξεκινήστε λοιπόν ευχάριστα τη μέρα σας.Γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι: Βάλτε μουσική δυνατά και ξεκινήστε να χορεύετε κατά τη διάρκεια που ετοιμάζετε το δείπνο. Δεν μετράνε οι χορευτικές φιγούρες αλλά η διασκέδαση. Επιλέξτε την αγαπημένη playlist και ξεκινήστε το χορό. Η μουσική θα σας ξεκουράσει και θα σας φτιάξει το κέφι.Ζητήστε τη βοήθεια του στην κουζίνα: Μοιράστε τις δουλειές και ετοιμάστε μαζί το δείπνο σας. Μπορεί να στρώσει το τραπέζι και να διακοσμήσει με τα πράγματα που πήρατε για το πάρτι σας.Αν πάλι δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψτε, το junk food είναι η τέλεια λύση. Παραγγείλετε ότι σας αρέσει και στο τέλος ολοκληρώστε με ένα μεγάλο μπολ παγωτού.Μετά το φαγητό: Θα ακολουθήσει παιχνίδι. Τι θα λέγατε για ένα αγώνα μεταξύ πάτερα και γιου στο playstation; Αν δεν είστε φανατικοί, τότε επιλέξτε σκάκι ή επιτραπέζια. Συνοδεύστε το παιχνίδι σας με γάλα και μπισκότα.

To θέμα είναι να περάσετε όμορφα και να σας μείνει αξέχαστη η μέρα αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα