O πανικός του πρώτου μπάνιου

13:41 6/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Ο καιρός ενδείκνυται και οι διακοπές του Πάσχα σας δίνουν το χρόνο που ψάχνατε για να κάνετε τις πρώτες σας εξορμήσεις.

Τι γίνεται όμως με το σοκ του πρώτου μπάνιου; Πώς συνηθίζεται η ιδέα του λευκού σώματος, με τις ατέλειες, να σας θυμίζουν τις ατασθαλίες του χειμώνα; Μια χαρά σας είχε βολέψει το ροκ στιλ με το μαύρο να κυριαρχεί, δείχνοντας

σας πιο αδύνατες και κομψές. Τώρα όμως τι γίνεται;

Κορίτσια ψυχραιμία. Πάρτε βαθιές αναπνοές και σκεφτείτε τα θετικά. Αρχικά, έχετε χρόνο μπροστά σας να διορθώσετε μικρο- πραγματάκια. Επίσης, το χρώμα που θα πάρετε θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ποια γυναικά δεν δείχνει σέξι με το ηλιοκαμένο χρώμα (μην ξεχάσετε να φορέσετε αντηλιακό); Το καλοκαίρι έρχεται και εσείς τελευταία στιγμή θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε για άλλη μια χρονιά.

Επίσης, μια συμβουλή που θα σας σώσει, είναι η ερημική παραλία. Μπορείτε λοιπόν να προτιμήσετε μια παραλία που θα είναι πιο ήρεμη μέχρι να συνηθίσετε την εικόνα σας. Καλύτερα, το πρώτο μπάνιο κάντε το με τις φίλες σας και όχι με το αγόρι σας. Όσο cool και αν είστε, τη φράση «Έχω κάνει κυτταρίτιδα φέτος;» δεν θα την αποφύγετε.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως την εικόνα σας την φτιάχνετε εσείς και θα πρέπει να υποστηρίζετε την εικόνα που έχετε επιλέξει. Αν δεν είστε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα είναι στο χέρι σας να αλλάξετε. Η σωστή διατροφή και η άσκηση βοηθούν να έχετε μια καλή εικόνα αλλά να είστε και υγιείς.

The post O πανικός του πρώτου μπάνιου appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα