Miranda Kerr: Part-time «Άγγελος»

Η Victoria’s Secret δεν αποτελεί πλέον γι’αυτήν προτεραιότητα.

Μετά τις φήμες για τερματισμό της συνεργασίας της Miranda Kerr με τη Victoria’s Secret και τη διάψευση από εκπρόσωπο του brand, η Miranda Kerr δίνει τη δική της εκδοχή σχετικά με τη συνεργασία τους. Αν και το διάσημο μοντέλο έχει ακόμη συμβόλαιο με την εταιρία, όπως λέει η Victoria’s Secret δεν αποτελεί πλέον

προτεραιότητα για εκείνη, αφού δεν τις το επιτρέπουν οι αλλαγές στη ζωή της. «Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη.», λέει. «Το θέμα είναι ότι είμαι μοντέλο από τα 13 μου. Τώρα μπαίνω σε μία άλλη φάση στη ζωή μου. Το αισθανόμουν ότι θα έρθει αυτό από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου. Από τότε που έγινα μητέρα συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βάλω προτεραιότητες στη ζωή μου.» Όπως υποστηρίζει, ο χρόνος της είναι περιορισμένος και μία πλήρης αφοσίωση στη Victoria’s Secret δεν θα της άφηνε χρόνο να κάνει άλλα πράγματα. «Δεν είμαι σε θέση να υπογράψω πλήρες συμβόλαιο.», λέει. Εν τω μεταξύ, η 30χρονη Miranda είναι απασχολημένη με την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της “Empower Yourself”, τη σειρά της καλλυντικών Kora Organics, καθώς και με τις καμπάνιες άλλων εταιριών.

Η Miranda Kerr παρουσίασε, την περασμένη Δευτέρα στο Σύδνεϋ , την καινούρια στολή αεροσυνοδού της Quantas Airways, για τον Αυστραλό σχεδιαστή Martin Grant:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7 < >

The post Miranda Kerr: Part-time «Άγγελος» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα