Ένα ΒΡΑΔΥ με άρωμα μουσικής και Eurovision

Η Αγάθωνας και η Μαντώ είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου τη Τετάρτη 17 Απριλίου.

Ένα ΒΡΑΔΥ γεμάτο μουσική είναι το αποψινό. Πρώτος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου είναι ο Αγάθωνας, ο οποίος μιλάει για την ελληνική συμμετοχή στονδιαγωνισμό της Eurovision.

Σχολιάζει τα προγνωστικά για το «Alcohol is free» και αποκαλύπτει τους λόγους που δέχτηκε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, η Μαντώ μιλάει για το νέο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και για τη συμμετοχή της σε αυτό. Θυμάται κάποιες από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας της και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον ΑΝΤ1.

Το Βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου ο Αγάθωνας μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Σχολιάζει τα προγνωστικά για το “Alcohol is free” και αποκαλύπτει τους λόγους που δέχτηκε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, η Μαντώ μιλάει για το νέο showτου ΑΝΤ1 «YourFaceSoundsFamiliar» και για τη συμμετοχή της σε αυτό. Θυμάται κάποιες από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας της και αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

The post Ένα ΒΡΑΔΥ με άρωμα μουσικής και Eurovision appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα