Katy Perry: «Αυτό που κάνω δεν έχει ημερομηνία λήξης»

Πώς βλέπει την καριέρα της.

«Έτσι βλέπω την καριέρα μου. Όχι σαν ωρολογιακή βόμβα!», δήλωσε σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό Women’s Wear Daily η Katy Perry, εξηγώντας ότι: «Πολλοί άνθρωποι κάνουν πράγματα από φόβο. Πολλοί άνθρωποι κάνουν επιλογές σκεπτόμενοι ότι δεν θα έχουν καριέρα σε πέντε μέρες. Ξέρω πού βρίσκομαι. Ξέρω ότι αυτό που κάνω αξίζει κάτι και δεν έχει ημερομηνία λήξης.»

Η τραγουδίστρια που προωθεί παράλληλα το νέο της άρωμα ‘Killer Queen’, ενώ είναι καλά και στην προσωπική της ζωή αφότου τα ξανάφτιαξε με τον John

Mayer, αποκαλύπτει επίσης την καθημερινή της ρουτίνα όσον αφορά στην περιποίηση και την ομορφιά. «Έχω άπειρα προϊόντα. Η καθημερινή μου ιεροτελεστία μου διαρκεί μιάμιση ώρα και όλα γίνονται με τη σειρά.», λέει, ενώ παραδέχεται πως είναι λίγο δύσκολο να ακολουθεί αυτό το πρόγραμμα όταν βρίσκεται στο σπίτι του αγαπημένου της.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να ονομάσει το νέο της άρωμα ‘Killer Queen’, η Perry λέει: «Το ‘Killer Queen’ είναι στο λεξιλόγιό μου από όταν ήμουν 15, λόγω του τραγουδιού ‘Killer Queen’ των Queen. Ο Freddie Mercury ‘έβαψε’ τους στίχους με τη γυναίκα που ήθελα να είμαι. Φαινόταν πολύ δυναμική και σκλάβωνε ένα ολόκληρο δωμάτιο όταν έμπαινε μέσα. Ονόμασα την εταιρία μου Killer Queen από αυτούς τους στίχους. »

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Katy Perry: «Αυτό που κάνω δεν έχει ημερομηνία λήξης» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα