Jenny Craig Diet: Η δίαιτα της Mariah Carey μετά την δίδυμη εγκυμοσύνη

Το «πακέτο» που αδυνατίζει.

Όταν οι γνωστές χυμώδης καμπύλες της Mariah Carey αντικαταστάθηκαν από παχάκια εξαιτίας της εγκυμοσύνης της τότε η γνωστή star κατάλαβε πως πρέπει να λάβει δράση άμεσα. Έτσι η δίαιτα Jenny Craig που ξεκίνησε από την Αυστραλία το 1983 και έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, της φάνηκε η καλύτερη λύση. Και δεν την πρόδωσε αφού κατάφερε

μέσα σε περίπου 4 μήνες να της αφαιρέσει σχεδόν 14 ολόκληρα κιλά με αποτέλεσμα να μπορεί να μπει και πάλι στα stretch φορέματα της.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει την συγκεκριμένη δίαιτα τόσο αποτελεσματική και την έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν και άλλες celebrity όπως η Kirstie Alley και η Queen Latifah και στην Αγγλία η Mel B;

Πρόκειται για ένα σύστημα διατροφής που βασίζεται σε κυρίως κατεψυγμένα προσυσκευασμένα γεύματα που περιλαμβάνουν πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και γλυκό , τα οποία είναι κατά 60% υδατάνθρακες, 20% πρωτεΐνη , 20% λιπαρά και συνοδεύονται από φρέσκα λαχανικά, φρούτα, προϊόντα ολικής αλέσεως και γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά.

Τα διατροφικό αυτό πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 επίπεδα και βασίζεται κυρίως στο μέτρημα των θερμίδων:

Πρώτο επίπεδο: Το άτομο που κάνει δίαιτα έχει την επιλογή να προσαρμόσει την διατροφή του τρώγοντας τις τροφές που του αρέσουν αλλά σε μικρές ποσότητες.

Δεύτερο επίπεδο: Εδώ μαθαίνει πώς να αυξάνει την ενέργεια του και να χάνει κιλά με την βοήθεια της άσκησης. Οι ειδικοί επικεντρώνονται στον τρόπο ζωής κάθε ατόμου και του προτείνουν λύσεις που θα τον κάνουν πιο δραστήριο αναλόγως το χρόνο που διαθέτει

Τρίτο επίπεδο: Το άτομο παίρνει κατευθύνσεις για το πώς μπορεί να συνεχίσει να έχει ένα υγιεινό τρόπο ζωής ώστε να διατηρήσει και τα κιλά που έχασε. Στόχος του προγράμματος είναι σταδιακά να εκπαιδεύσει αυτόν που κάνει δίαιτα ώστε να οργανώνει τα γεύματα του χωρίς την βοήθεια των ειδικών της Jenny Craig και να γίνει όλο αυτό μέρος της καθημερινότητας τους.

Πίσω από το πρόγραμμα λοιπόν δεν υπάρχει μια απλή διανομή γευμάτων αλλά ένα ολόκληρο υποστηρικτικό σύστημα με 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, με επισκέψεις για παρακολούθηση ή βοήθεια σε ειδικά κέντρα ή στο σπίτι του ατόμου και με online group συζήτησης αλλά και ένα ολοκληρωμένο site που δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα, συνταγές και άλλες κατευθύνσεις

Κανένα φαγητό δεν θεωρείται απαγορευτικό, αρκεί να καταναλώνεται σε φυσιολογικές ποσότητες. Αντί αυτού δίνεται βάση στα ψυχολογικά αίτια που οδηγούν στην υπερφαγία και σκοπός είναι να συμβάλει το πρόγραμμα σε μια συνολική στροφή της ζωής του ατόμου προς το καλύτερο.

Ενδεικτικό ημερήσιο διατροφικό πλάνο

Πρωινό

Δημητριακά με μπάνάνα και ξηρούς καρπούς1 φλ. ΓάλαΣνακΜπάρα δημητριακώνΓιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Μεσημεριανό

Ένα μπιφτέκι γαλοπούλας, σαλάτα και 1 φλ. φράουλεςΣνακΩμα λαχανικά( καρότο, σέλερι, αγγούρι)

Βραδινό

Κοτόπουλο με μακαρόνιαΛίγα καρόταΣνακΚεικ σοκολάτας

Τα μενού είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ατόμου και οι θερμίδες που αντιστοιχούν στο σύνολο των τροφών του είναι ανάλογες.

The post Jenny Craig Diet: Η δίαιτα της Mariah Carey μετά την δίδυμη εγκυμοσύνη appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα