#ItsAmaliaK: Island Style για να εντυπωσιάσεις

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Εκτός από τις ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην παραλία, τον ζεστό ήλιο, τα δροσερά μπάνια, και το ακαταμάχητο μαύρισμα, το καλοκαιρινό στυλ είναι το αγαπημένο μου!

Παρ’όλα αυτά είναι πολύ εύκολο κανείς να κάνει το summer style εντελώς λάθος μόνο και μόνο λόγω υπερβολής. Το καλοκαίρι

χρειάζονται απλά κομμάτια που θα συνοδεύσουν ένα εκκεντρικό κομμάτι, είτε αυτό είναι παπούτσι, μπλούζα, ή κόσμημα.

Διάλεξα λοιπόν μερικά από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά outfits εμπνευσμένα από την κλασική καλοκαιρινή μόδα, αλλά και κάποια φετινά trends, για να πάρετε και εσείς ιδέες! Θα τα φόραγα βράδυ καθώς την μέρα στο νησί είτε έχω πάει στην παραλία είτε κάνω βόλτες στην πόλη φοράω καφτάνια, μαγιό με σορτσάκι, και γενικά πολύ πιο απλά πράγματα!

Enjoy

Summer Classic

Ο συνδυασμός του σκούρου μπλε, με άσπρο και χρυσό, θυμίζει αδιαμφισβήτητα Ελλάδα!

Dare to bear

Ένα φετινό trend που μου αρέσει και έχω υιοθετήσει είναι τα bodysuits, τα κορμάκια δηλαδή μέσα από σορτς ή τζιν. Θεωρώ ότι είναι ιδανικά για ένα βράδυ που θέλεις να δείχνεις λίγο παραπάνω σέξι ;-) Επίσης η boho τσάντα και ένα ζευγάρι εκκρεντρικά σανδάλια θα κάνουν αυτό το πολύ απλό σύνολο να ξεχωρίσει και να δείχνει στιλάτο.

Pop of Color

Σε αυτό το look την παράσταση κλέβει η μπλούζα ενώ όλα τα άλλα κομμάτια είναι πιο αθόρυβα. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να παίξουμε με χρώματα, μην τα φοβάστε!

Lingerie Trendy

Ένα από τα μεγαλύτερα trends που έχουν υιοθετήσει όλα τα μοντέλα του εξωτερικού είναι κομμάτια lingerie φορεμένα στο street style. Δεν εννοώ φυσικά ακραία πράγματα, ένα silk top σαν αυτό αρκεί! Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μέσα στο καλοκαίρι θα το τολμήσω! Αυτό το look είναι το μόνο το οποίο έχω συνδυάσει με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Γενικά δεν πιστεύω στους «κανόνες» τις μόδας και είμαι της άποψης ότι κάθε κορίτσι πρέπει να «αγκαλιάζει» το προσωπικό της στιλ και να φοράει ό,τι την κάνει να νιώθει όμορφα, καθώς η μόδα είναι και αυτή ένα είδος έκφρασης. Παρ’όλα αυτά πιστεύω πως τα τακούνια και πόσο μάλλον τα stilletos είναι απαγορευτικά στο νησί. Αν θες πολύ να φορέσεις ψηλοτάκουνα, τότε μόνο πλατφόρμες σε κάποιο event ή πάρτι, όχι για να κάνεις βόλτα στα σοκάκια. Sorry girl!

Golden Sun

Το χρυσό είναι κλασικό καλοκαιρινό χρώμα και ταιριάζει σε όλες μας. Μην το παρακάνεις, λεπτά κοσμήματα και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια θα απογειώσουν το σύνολό σου.

Classic Black

Και ας είναι καλοκαίρι δεν μπορώ να αποχωριστώ το μαύρο! Αρκεί να το φωτίσεις λίγο με μερικά κοσμήματα και είσαι έτοιμη. That simple!

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα