#ItsAmaliaK: Η προετοιμασία μου για μία βραδινή έξοδο

Hey girls!

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ όταν πάρω απόφαση πως θα βγω για τα καλά (σπάνιο φαινόμενο, χαχα) χρειάζομαι το χρόνο μου για να ετοιμαστώ και το διασκεδάζω στο full, με τη μουσική να παίζει στη διαπασών, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πρώτα βάφομαι και φτιάχνω τα μαλλιά μου και μετά διαλέγω τι θα βάλω.

Πάντα κάνω το ίδιο μακιγιάζ που έχω τελειοποιήσει και πιστεύω πως μου ταιριάζει. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της go-to look.

Το δικό μου είναι σχετικά light

με μια καλή βάση, smoky eyes σε γήινους τόνους, ρουζ και bronzer. Μου αρέσει πολύ να βλέπω βιντεάκια στο youtube με makeup tutorials, αν και τις περισσότερες φορές δεν τα εφαρμόζω γιατί είναι πολύ πολύπλοκα. Ένα tutorial που δείχνει ακριβώς το μακιγιάζ που κάνω κι εγώ και είναι σχετικά εύκολο, είναι αυτό εδώ.

Επειδή σχεδόν πάντα έχω τα μαλλιά μου σπαστά και σε χαλαρά waves, θέλω συνήθως μια αλλαγή για το night out. Διαλέγω ένα sleek look με ίσια μαλλιά! Λούζομαι, στεγνώνω τα μαλλιά μου, και αν έχω χρόνο τα ισιώνω με το πιστολάκι και μία στρογγυλή ξύλινη βούρτσα, ή αν βιάζομαι με πρέσα.

Είναι πάντα σημαντικό να βάζουμε λακ στα χτενισμένα μαλλιά για να μένουν στην θέση τους, ειδικά όμως τώρα τις καλοκαιρινές ημέρες που με την ζέστη και την υγρασία τα μαλλιά είναι εύκολο να φριζάρουν και να χάσουν την απαλότητά τους, είναι ακόμη πιο σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτό το βήμα. Εγώ επιλέγω το σπρέι μαλλιών got2b mind blowing του Schwarzkopf που στεγνώνει πολύ γρήγορα, και μου χαρίζει ακρίβεια στο χτένισμα.

Για τα ρούχα, σάς έχω προτείνει εδώ τα ιδανικά καλοκαιρινά look για να εντυπωσιάσετε.

Enjoy your night!

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα