Hollywood Report: Τα καλύτερα στιγμιότυπα της εβδομάδας

Ο τρυφερός περίπατος του Ben Affleck και της Jennifer Garner, οι stylish εμφανίσεις της Emma Stone και της Taylor Swift, ο Brad Pitt σε φιλανθρωπικό gala και η πρώτη έξοδο της Julianne Moore μετά την υποψηφιότητά

της για Χρυσή Σφαίρα, στο μικροσκόπιο του Jennygr.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ben Affleck - Jennifer Garner

Λος Άντζελες, 11/12

Τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι που μετρά σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης, κατέγραψε ο φακός σε καθημερινή τους casual έξοδο στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Julianne Moore

Νέα Υόρκη, 12/12

Λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Ερμηνείας, η 52χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε με total black outfit στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Jessica Alba

Νέα Υόρκη, 11/12

Στο Μεγάλο Μήλο με την 5χρονη κόρη της Honor βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η 34χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας. Μαμά και κόρη πέρασαν την ημέρα τους πραγματοποιώντας χριστουγεννιάτικες αγορές.

Δείτε περισσότερα Galleries Emma Stone

Νέα Υόρκη, 8/12

Η 26χρνοη ηθοποιός με preppy chic look σε επαγγελματική συνάντησή της στη Νέα Υόρκη.

Δείτε περισσότερα Galleries Reese Witherspoon - Joaquin Phoenix

Λος Άντζελες, 11/12

Οι δύο ηθοποιοί, που είχαν συναντηθεί στη μεγάλη οθόνη στην ταινία Walk the Line που χάρισε Όσκαρ στην Reese Witherspoon, ξανασυνεργάζονται στην ταινία Inherent Vice που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Bruce Willis &Emma Hemming

Nέα Υόρκη, 12/12

Χωρίς τα δύο παιδιά τους ταξίδεψαν στη Νέα Υόρη, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο Bruce Willis και η σύζυγός του Emma Hemming. Ο φακός τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Δείτε περισσότερα Galleries Victoria Beckham

Λονδίνο, 12/12

Έξω από το κατάστημά της στην Dover Street του Λονδίνου, απαθανατίστηκε η 40χρονη σχεδιάστρια, φορώντας σύνολο με την υπογραφή της.

Δείτε περισσότερα Galleries Brad Pitt

Λος Άντζελες, 12/12

Ενώ η Angelina Jolie είναι απασχολημένη με την προώθηση της ταινίας της Unbroken, ο σύζυγός της βρέθηκε στο Inaugural Diamond Ball του The Clara Lionel Foundation, όπου παρουσίασε την live εμφάνιση της Rihanna στη σκηνή.

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Swift

Νέα Υόρκη, 11/12

Έξω από διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, συνάντησε ο φακός την ποπ τραγουδίστρια, που έχει αναδειχθεί σε νέο fashion icon. Την προηγούμενη ημέρα η 24χρονη Taylor Swift είχε δεχτεί στο σπίτι της την επίσκεψη της νέας φίλης της Kendall Jenner.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Ben Affleck, Brad Pitt, Emma Stone, Jennifer Garner, Julianne Moore, Reese Witherspoon, Taylor Swift, Victoria Beckham

Keywords
Τυχαία Θέματα