Hollywood Pics of the Week

10:12 4/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Στιγμές από την καθημερινότητα των διασήμων!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Mariah Carey &James Packer

Φορμεντέρα, 1/7

Η 45χρονη ντίβα της ποπ μαζί με τον νέο της σύντροφο, τον 47χρονο μεγιστάνα James Packer συνεχίζουν την κρουαζιέρα τους στη Μεσόγειο. Αφού πέρασαν από το Κάπρι, το Πορτοφίνο, και τις Κάννες, τελευταίος σταθμός τους ήταν οι Βαλεαρίδες Νήσοι της Ισπανίας. Οι φωτογράφοι τους συνάντησαν στη Φορμεντέρα

Δείτε περισσότερα Galleries Milla Jovovich

Λος Άντζελες, 30/6

Το 39χρονο μοντέλο απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μαζί με την μόλις τριών μηνών κόρη της Dashiel σε αρτοποιείο της λεωφόρου Μέλροουζ στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Courteney Cox

2/7, Λος Άντζελες

Για shopping στο Cross Creek Mall μαζί με την κόρη της Coco και φίλους της βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η 52χρονη ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα Galleries Caitlyn Jenner

Νέα Υόρκη, 30/6

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης η 65χρονη Caitlyn -πρώην Bruce Jenner- παρακολούθησε την παράσταση An American in Paris στο Broadway με φόρεμα Diane Von Furstenberg.

Δείτε περισσότερα Galleries Eva Longoria

Mαϊάμι, 1/7

Η 40χρονη Eva Longoria διανύει την πιο ευτυχισμένη της περίοδο στο πλευρό του συντρόφου της, μεγιστάνα Jose Antonio Baston. Το ζευγάρι έκανε την περασμένη εβδομάδα διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Δείτε περισσότερα Galleries Elsa Pataky &Chris Hemsworth

Πορτοφίνο, 2/7

Χωρίς τα τρία παιδιά τους, απόλαυσαν μια ρομαντική απόδραση στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Οι δύο ηθοποιοί απαθανατίστηκαν στα σοκάκια της πόλης την Πέμπτη 2 Ιουλίου.

Δείτε περισσότερα Galleries Miranda Kerr

Αυστρία, 2/7

Στο επίσημο λανσάρισμα της συλλογής της Swarovski Exclusive Collection by Miranda Kerr παρευρέθηκε το 32χρονο μοντέλο. Η παρουσίαση πραγματοποίηθηκε στο Wattens, της Αυστρίας. Για την εμφάνισή της επέλεξε φόρεμα Halston Heritage και κοσμήματα από τη συλλογή της.

Δείτε περισσότερα Galleries Amber Heard

Λονδίνο, 30/6

Η Amber Heard εμφανίστηκε με εντυπωσιακή τουαλέτα Emilio Pucci στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Magic Mike XXL στην οποία συμμετέχει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Caitlyn Jenner, Chris Hemsworth, Courteney Cox, Elsa Pataky, Eva Longoria, Hollywood, Mariah Carey, pics of the week, καθημερινές στιγμές, στιγμιότυπα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hollywood Pics,Week