Decor ideas για ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα

10:12 4/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Σίγουρα ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα δεν μπορεί να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και την αισθητική του καθενός ξεχωριστά, αφού είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν παρεμβάσεις στα εντοιχισμένα έπιπλα, στους τοίχους και στα υλικά που αποτελούν το πάτωμα και το μπάνιο. Παρόλα αυτά η διακόσμηση είναι το δυνατό χαρτί που μπορεί να ανατρέψει έναν ανίερο χώρο σε μοναδικό. Αντί λοιπόν να προσπαθείτε να κρύψετε τα ψεγάδια του, μπορείτε να τα θέσετε ως το σημείο 0 από το οποίο και θα ξεκινήσετε την αισθητική διαμόρφωση του χώρου. Στην πλειοψηφία τους τα διαμερίσματα είναι αρκετά παλιά, επομένως τι θα

λέγατε για ένα boho υπνοδωμάτιο, ένα vintage μπάνιο και μία retro γωνιά ανάπαυσης;

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάψετε τους λευκούς τοίχους του σαλονιού, κανένα πρόβλημα! Προσθέστε άφθονο χρώμα με τα έπιπλα και ήδη θα έχετε δημιουργήσει ένα χώρο, σύμφωνα με τα πιο hot trends 2015.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μικρά μπαλκόνια είναι ακόμη ένα «δύσκολο» σημείο και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές είναι αρκετά μικρά. Αυτό δεν σας αποτρέπει όμως από το να συνθέσετε πολύ οικονομικά ένα ευχάριστο σημείο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό χαλάκι, μία καρέκλα και ένα μικρό τραπέζι. Αντί για δεύτερη καρέκλα μπορείτε να φτιάξετε μόνοι ένα μικρό σκαμπό με «άχρηστα» υλικά όπως ξύλινα καφάσια και κούτες. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε πολύχρωμα μαξιλάρια και χαρούμενα διακοσμητικά αντικείμενα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία παλιά κουζίνα μπορεί να διακοσμηθεί με rustic στιλ και λίγες μοντέρνες πινελιές, όπως το ασπρόμαυρο ριγέ χαλί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα παλιό πάτωμα «δένει» εξαιρετικά με τον μοντέρνο γκρι καναπέ και την funky γλάστρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σίγουρα η εικόνα αυτή θυμίζει τα μπάνια σε αρκετά παλιά σπίτια. Από τη στιγμή όμως που είναι δύσκολο να το αλλάξετε, χαρίστε του μία vintage αισθητική για να το αναδείξετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για το υπνοδωμάτιο, είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε ένα καλό στρώμα, παρά να προσπαθήσετε να προσθέσετε έπιπλα που αργότερα ίσως σας φανούν άχρηστα. To boho στιλ είναι ίσως το πιο κατάλληλο μαζί με το minimal για να δώσετε ένα ιδιαίτερο ύφος στο δωμάτιο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα παλιά σας έπιπλα αναβαθμίζουν την αισθητική τους με μοντέρνες πινελιές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, διαμέρισμα, ενοικιαζόμενο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Decor,