H Jessica Simpson και η μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης

Βρήκε τη λύση στα Weight Watchers.

Λέγεται πως οι celebrities δεν φοβούνται να πάρουν κιλά κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης τους, αφού γνωρίζουν πως υπάρχουν εταιρείες με προγράμματα απώλειας βάρους έτοιμες να τις σπονσοράρουν μόλις γεννήσουν, κερδίζοντας έτσι και χρήματα αλλά και το σώμα τους πίσω.

Αλήθεια η ψέμα δεν ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως η τραγουδίστρια Jessica Simpson

δεν έχασε την ευκαιρία να γίνει το πρόσωπο των Weight Watchers βάζοντας στον λογαριασμό της 4 εκ. δολάρια. Όμως είχε έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνει, αφού η πρώτη της εγκυμοσύνης έσβησε δια μαγείας τις υπέροχες καμπύλες που επιδείκνυε στα video clip της και την οδήγησε να ζυγίζει η μικρόσωμη σιλουέτα της, 77 κιλά. Έτσι δραστικά μέτρα έπρεπε να ληφθούν και τα Weight Watchers, μαζί με την δημόσια δέσμευση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Σύντομα μερικούς μήνες μετά την γέννα της πέτυχε να ζυγίζει 54 κιλά, μόνο δηλαδή 4.5 κιλά μακριά από το ιδανικό της βάρος.

Η ίδια είπε σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί: «Πρέπει να καταγράφεις κάθε τι και δεν μπορείς να αποκλίνεις γιατί αυτά προστίθενται. Πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου και νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Όμως μια δεύτερη εγκυμοσύνη την αναγκάζει τώρα να βάλει φρένο στην διατροφή της, έχοντας πλέον τα εφόδια και τις γνώσεις ώστε να μην βάλει πάλι τόσο κιλά. Μπορεί λοιπόν οι φήμες ότι έχει προσλάβει chef των Weight Watchers ώστε να τις μαγειρεύει τα ειδικά πιάτα, να είναι μύθος, η ίδια πάντως φροντίζει να ακολουθεί τουλάχιστον μία από τις συμβουλές του προγράμματος: «Τρελαίνομαι για τα smoothies, έτσι παίρνω μαζί μου κομμένα φρούτα. Με αυτόν τον τρόπο μπορώ όλη μέρα να πίνω από λίγο και όταν χρειάζεται τα ξαναχτυπάω με πάγο.»

The post H Jessica Simpson και η μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα