Gift guide: Τα καλύτερα beauty δώρα για τα Χριστούγεννα

Αυτή την περίοδο τα δώρα πάνε κι έρχονται από τον ένα στον άλλον ή από σπίτι σε σπίτι. Εκτός από τα παιδιά που έχουν αναμφίβολα προτεραιότητα τα Χριστούγεννα, οι φίλοι και οι συγγενείς παίρνουν σειρά για ένα μικρό ή μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο. Αν βρίσκεστε λοιπόν στην αναζήτηση των «κοριτσίστικων» δώρων ή για το σπίτι των φίλων σας, τότε η παρακάτω λίστα θα σας δώσει μερικές πρακτικές και ταυτόχρονα όμορφες ιδέες.

Περιποίηση προσώπου ή σώματος, κεριά, αρώματα και μακιγιάζ;

Θα τα βρείτε όλα περιτυλιγμένα σε όμορφες συσκευασίες και πασπαλισμένα με λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων που τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

To Modern Muse της Estee Lauder κάθε γυναίκα θα το εκτιμήσει σίγουρα κυρίως αν συνοδεύεται με το body lotion και το shower gel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η σειρά περιποίησης της Apivita, Royal Honey είναι ιδανικό δώρο για όλη την οικογένεια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα δώρο που η καθεμία θα ήθελε για το σπίτι της. Ένα υπέροχο σετ που περιλαμβάνει τα τρία χριστουγεννιάτικα κεριά (Sapin, Liquidambar, Oliban) που προτείνει ο οίκος diptyque για αυτές τις γιορτές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τις makeup addicted φίλες σας το Enchanted Eve Lip Bag της MAC είναι σίγουρη επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ποιος λέει όχι σε ένα λαμπερό πρόσωπο; Η κρέμα προσώπου Multi-Effective της Macrovita για κανονικό και μικτό δέρμα, μαζί με τη μάσκα και την κρέμα ματιών θα κάνει τη μαμά, τη φίλη ή την αδερφή σας να χαμογελάσει!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jo Malone έχει πάντα τα πιο γιορτινά και κομψά χριστουγεννιάτικα κουτιά δώρων. Διαλέξτε ένα κερί κι ένα diffuser ως το κατάλληλο δώρο για το σπίτι που θα σας φιλοξενήσει στο ρεβεγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η υπέροχη μυρωδιά του δαμάσκηνου για την περιποίηση του σώματος από τη συλλογή Frosted Plum, The Body Shop σε μία υπέροχη εορταστική συσκευασία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η μάσκες και τα scrubs της Apivita είναι το πιο πρακτικό δώρο που καμία γυναίκα δεν θα δυσαρεστήσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα beauty makeup & face kit από την Estee Lauder είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε… μάλλον στον εαυτό σας!

Δείτε περισσότερα Galleries

Για χαλάρωση και ηρεμία το Body Set Relas της Nip + Fab είναι ιδανικό. Κάντε το δώρο στους πιο στρεσαρισμένους φίλους σας…

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: gift set, άρωμα, αρωματικά κεριά, δώρα, κεριά, περιποίηση προσώπου, Περιποίηση σώματος, Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα