Fashion Guitar: Μία στιλάτη mama blogger

Το όνομά της είναι Charlotte και μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Στο παρελθόν δούλευε σε fashion blogs, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι θέλει να ξεκινήσει το δικό της. Γνώριζε καλά ότι είναι ένας άκρως ανταγωνιστικός χώρος,, ωστόσο τίποτα δεν ήταν τόσο ποιοτικό στα μάτια της.
Το blog της ονομάζεται «Thefashionguitar.com». Δεν κρύβεται κάποια ιστορία πίσω από την

ονομασία αυτή, απλά ο σύζυγός της, Thomas της βοήθησε να το βρει όταν καθόντουσαν μία ημέρα στο καθιστικό τους και κοιτούσαν την ηλεκτρική κιθάρα του. Αισθάνεται όμορφα για την ύπαρξη του blog της και για την αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος για αυτό.
Ενώ στο παρελθόν είχε μόνιμη δουλειά και ασχολιόταν με το blog της στον ελεύθερο χρόνο, από τότε που έγινε μητέρα αφιερώθηκε εξολοκλήρου σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο η Charlotte είναι και άριστη μητέρα, πάντα στο πλευρό του παιδιού της αλλά και μία στιλάτη blogger που ανανεώνει συχνά το προφίλ της, δίνοντάς μας στιλιστικά tips και όχι μόνο.
Minimal & Simple είναι δύο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το στιλ της «Fashion Guitar». Είναι μία από τις αγαπημένες μας bloggers και σας την παρουσιάζουμε. Εμπνευστείτε από τα looks της και αντιγράψτε τα με εύκολο τρόπο.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: blogger, fashion guitar, mama blogger, minimal looks, simple looks, The Fashion Guitar, απλό στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα