Face Alarm: Τώρα είναι η στιγμή για το peeling που «γιατρεύει» κάθε ατέλεια!

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και ελκυστικό από ένα λαμπερό δέρμα.

Μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά αφού προκαλεί ασυνείδητα μια βαθιά εσωτερική ευφορία. Το μάτια αντανακλούν τη διάθεσή μας και το δέρμα εκπέμπει και μαρτυρά την αγάπη που τρέφουμε για τον εαυτό μας. Γιατί, ακόμη και αρκετά δύσκολα προβλήματα της επιδερμίδας αντιμετωπίζονται με τεράστια επιτυχία και μάλιστα, σε σχετικά, σύντομα χρονικά διαστήματα. Μην το βάζετε ποτέ κάτω λοιπόν και μην παραιτήστε όταν διαγνώσετε το οτιδήποτε σας φανεί δύσκολο, δυσεπίλυτο ή και το αντίθετο: τόσο απλό και «επουσιώδες» που δεν

χρειάζεται φροντίδα – η παραμονή ακόμη και μικρών θαμπάδων μπορεί να εξελιχθεί σε μια δύσκολη υπόθεση.

Αν πάντως σας απασχολούν κάποια προβλήματα όπως δυσχρωμίες, ρυτίδες, θαμπάδα, λιπαρότητα, ακμή και αισθάνεστε το δέρμα σας άτονο και κουρασμένο –πράγμα που δεν αποκλείεται και μετά τις γιορτές- και επίσης, αν καπνίζετε που σημαίνει ότι μια θαμπάδα και κούραση θα έχει οπωσδήποτε, έχετε ακόμη λίγους μήνες καιρό για να τα αντιμετωπίσετε. Ένας από τους καλύτερους βοηθούς αυτών των θεμάτων είναι η απολέπιση και οι διαφορετικές μορφές και θεραπείες που την ολοκληρώνουν. Η στιγμή για όλα αυτά είναι τώρα καθώς ζούμε στην Ελλάδα και τώρα διανύουμε μία από τις ελάχιστες περιόδους που δεν υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια.

Παρότι τα peeling και τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα είναι λίγο ως πολύ γνωστά, επιλέγω να μιλήσω και πάλι για αυτό το θεραπευτικό μέσο γιατί θεωρώ ότι κάποια ουσιώδη πρέπει να γίνουν γνωστά ή ακόμη και να ξεκαθαριστούν απολύτως.

Το πιο σημαντικό και θεμελιώδες για να επιτύχουμε την επιδερμίδα που επιθυμούμε είναι να επιλεγούν τα κατάλληλα μέσα περιποίησης για την εκάστοτε περίπτωση και αυτό το επισημαίνω γιατί έχω συναντήσει περιπτώσεις με εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Ενα χλόασμα για παράδειγμα δεν υποχωρεί με επιθετικά πίλινγκ ούτε θα εξαφανιστεί άμεσα ενώ συχνά παρατηρώ ότι τα λιπαρά δέρματα ξεγελούν και ενώ μοιάζουν πολύ ανθεκτικά, μπορεί εύκολα να ερεθιστούν και αποκτήσουν προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με προσεκτική μελέτη της επιδερμίδας.

Για αυτό και κατά την άποψή μου (η οποία επιβεβαιώνεται εδώ και δεκαετίες στην πράξη από τα ευχάριστα αποτελέσματα πάνω στις γυναίκες που κουράρουμε στο Ινστιτούτο) ο πιο σίγουρος και αποτελεσματικός δρόμος είναι τα ήπια και επαναλαμβανόμενα πίλινγκ.

Εκτός όμως από αυτό, πρέπει ακόμη να διευκρινίσουμε ότι με διαφορετικό τρόπο θα περιποιηθούμε ένα σκληρο φωτογηρασμένο δέρμα και με τελείως άλλη μέθοδο θα αντιμετωπίσουμε ένα λεπτό και ευαίσθητο ή ένα δέρμα με ουλές μετά από ακμή. Να τονίσουμε επίσης πως η θεραπεία με οξέα φρούτων μπορεί άφοβα να γίνει ακόμα και σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα αρκεί να επιλεγούν τα σωστά προϊόντα και η θεραπεία να γίνει με τη δέουσα προσοχή.

Ο απαραβίαστος κανόνας είναι ένας: δεν κατηγοριοποιούμε ποτέ τους ανθρώπους γιατί ο καθένας είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ως τέτοιον τον φροντίζουμε με περίσσεια προσοχή γιατί γνωρίζουμε καλά πως και η θεραπεία που του αρμόζει είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει διαφορετικές θεραπείες ώστε να μας δίνουν την δυνατότητα της εξατομικευμένης φροντίδας , έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Προτείνουμε τις εξής θεραπείες:

1.Για το φωτογηρασμένο και τραχύ δέρμα καθώς και για τις ουλές από ακμή , η απολέπιση με διαμάντι μας δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με περιποιήσεις ανάπλασης και ενυδάτωσης , όπως φύλλο κολλαγόνου του Valmont ή αντιγήρανσης της Exuviance κλπ

2 Για την ρύθμιση της έγκρισης του αντιπαθητικού σμήγματος καθώς και για την αντιμετώπιση της ακμής το peeling με οξέα φρούτων του έμπειρου και παγκοσμίως γνωστού Dr Murad , θα σας καταπλήξει.

3. Για αντιγήρανση , λεύκανση και ενυδάτωση εμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας Exuviance με τα γνωστά παγκοσμίως peeling , με πολυυδροξυοξέα που σέβονται απολύτως το δέρμα και μας δίνουν εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ρίσκο.

4. Τέλος για ένα ευαίσθητο δέρμα μια περιποίηση για αντιγήρανση , νεανική λάμψη και δράση κατά των δυσχρωμιών , η θεραπεία Beaute Neuve του οίκου Guinot , θα επαναφέρει την λάμψη της επιδερμίδας , ενώ με 3 θεραπείες θα μειωθούν οι δυσχρωμίες , απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και η ανανέωση που επιτυγχάνεται αποκαλύπτει μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Θα είναι για μας μεγάλη χαρά , αν κάνοντας ένα ραντεβού μαζί μας χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς , μας δώσετε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε τις ανάγκες του δέρματος σας , να καθορίσουμε την κατάλληλη θεραπεία που αν επιθυμείτε , μπορείτε να ακολουθήσετε.

Από τη Μαίρη Αργείτου
Πληροφορίες: www.mariaargeitou.gr / Κάντε like στο facebook fan page
(Τηλ. επικοινωνίας: 210-6742622)

Keywords
Τυχαία Θέματα