#Crazy_backpackers: Η πιο γλυκιά ταξιδιώτισσα είναι μόλις 1 έτους!

Η 31 χρονη νοσοκόμα Karen Edwards μαζί με τον σύντροφό της, Shaun Bayes ήταν ένα ζευγάρι δεινών ταξιδιωτών. Έτσι, αποφάσισαν πως τίποτα δεν θα τους κάνει να σταματήσουν την αγαπημένη τους συνήθεια μετά την απόκτηση της γλυκιάς κόρης τους. Και οι δύο ήταν αποφασισμένοι backpackers και όπως βόλευαν τα πράγματά τους σε ένα σάκο και γύριζαν τον κόσμο, έτσι θα συνέχιζαν να κάνουν με ένα ακόμη άτομο στην παρέα.

Όταν η μικρή Esmé έγινε 10 εβδομάδων, ήταν πλέον έτοιμη κι εκεί εξω ήταν ένας ολόκληρος κόσμος που την περίμενε. Αυστραλία, Νέα

Ζηλανδία, Βιετνάμ, Ταϊβάν και πολλά ακόμη μέρη έγιναν οι προορισμοί της τολμηρής οικογένειας. Οι γονείς αποφάσισαν να παρατήσουν τις δουλειές τους, να πουλήσουν τα υπάρχοντα τους, να ενοικιάσουν το σπίτι τους και να δουν τον κόσμο παίρνοντας μαζί τους και την νεογέννητη κόρη τους.

Στόχος ήταν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον την άδεια μητρότητας της Karen και υπολόγισαν πως τα έξοδα, που ανέρχονταν στις 10.000 λίρες θα καλύπτονταν από τη μητρική άδεια, ενώ ο Shaun έπιανε μικροδουλειές για να συμπληρώνει χρήματα για να συνεχίσουν την πορεία τους.

«Κι εγώ και ο Shaun λατρεύαμε τα ταξίδια πριν μείνω έγκυος. Η Esmé ήταν απολύτως συνεργάσιμη και επειδή ήταν τόσο μικρή κινούμασταν με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν το έχουμε μετανιώσει. Είδε τόσα αξιοθέατα, τοπία, μάζεψε απίστευτες εμπειρίες» λέει η 31χρονη Karen.

Δείτε τις φωτογραφίες στο 4moms.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα