Celebritiy pics of the week: H εβδομάδα έφτασε στο τέλος της

Ακόμα μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της αφήνοντας πίσω στιγμές από την καθημερινότητα των star. Ταξίδια, γεννήσεις, οικογενειακές συναθροίσεις, solo εμφανίσεις και πολλά ακόμα, βρίσκονται συγκεντρωμένα στα πιο δυνατά στιγμιότυπα αυτών των ημερών. Ανάμεσα τους αυτά που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν σίγουρα οι νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte και η δωρεά-μαμούθ του Mr.Facebook Mark Zuckerberg για την γέννηση

της κόρης του.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

2/12/2015

Η Donatella Versace ποζάρει δίπλα στην Gigi Hadid κερδίζοντας σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 60,000 followers στο Instagram

Δείτε περισσότερα Galleries

3/12/2015

Η Τaylor Swift δημοσιεύει μία φωτογραφία από της στιγμές της στην Αυστραλία ανάμεσα στην μητέρα της και τον αδερφό της.

Δείτε περισσότερα Galleries

02/12/2015

O David Cameron την ώρα που αποχωρεί από την κρίσιμη ψηφοφορία για το αν θα συμμετέχει η Μ.Βρετανία στους βομβαρδισμούς εναντίον του ISIS στη Συρία.

Δείτε περισσότερα Galleries

3/12/2015

Η Gwyneth Paltrow κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο LAX στο Los Angleles, όσο κι αν προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτή από τους paparazzi δεν τα κατάφερε.

Δείτε περισσότερα Galleries

01/12/2015

O Mr. Facebook Mark Zuckerberg έγινε πατέρας και δήλωσε πως θα διαθέσει σταδιακά το 99% των μετοχών του στο Facebook, αξίας 45 δισ. δολαρίων σε φιλανθρωπίες.

Δείτε περισσότερα Galleries

2/12/2015

Η Μichelle Obama υποδέχεται στον Λευκό Οίκο παιδιά των στρατιωτικών στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου.

Δείτε περισσότερα Galleries

01/12/2015

Ο πρίγκιπας Harry ποζάρει δίπλα σε serfers στο Durban στη Νότιο Αφρική, στο πλαίσιο μίας δράσης για τη στήριξη άστεγων παιδιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

29/11/2015

Η Κate Middleton δημοσίευσε με δική της πρωτοβουλία νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte. Όπως φαίνεται η Charlotte έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι ένα πολύ χαριτωμένο μωρό.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, εβδομάδα, στιγμές

Keywords
Τυχαία Θέματα