5+1 beauty looks για την έξοδο της τελευταίας στιγμής

Αυτές τις μέρες οι προτάσεις για έξοδο είναι περισσότερες απ” ότι συνήθως και αυτό οφείλεται στην καλύτερη διάθεση που έχουμε λόγω της άφιξης των Χριστουγέννων. Αρκετές από αυτές τις προτάσεις είναι της τελευταίας στιγμής γι” αυτό πρέπει να βρούμε τον τρόπο να είμαστε έτοιμες γρήγορα.

Συγκέντρωσα μερικά beauty looks (makeup + hairstyle) που μπορείτε όλες να κάνετε στο λεπτό είτε έχει κοντά είτε μακριά μαλλιά. Ανάλογα με το που θα πάτε χρειάζεται να

ακολουθήσετε και το κατάλληλο look. Ακόμα και αν τα μαλλιά σας βρίσκονται στην πιο «bad hair day» υπάρχουν έξυπνες λύσεις που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Ρίξτε μία ματιά και κρατήστε τα tips που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ για να μην πελαγώσετε μπροστά από τον καθρέφτη και σας χαλάσει η διάθεση.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το πιο απλό και cool beauty look για όσες έχουν μακριά μαλλιά. Αφήστε τα ελεύθερα, ψεκάζοντάς τα με ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος ή λίγο ενυδατικό λαδάκι στις άκρες – ανάλογα τον τύπο των μαλλιών σας. Περάστε στα μάτια ένα μαύρο περίγραμμα και μάσκαρα, ένα nude lipstick στα χείλη κι έτοιμες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τα fashion girls που τιμούν το καρέ κι έχουν σπαστά φυσικά μαλλιά, η Alexa Chung δίνει τη λύση για το beauty look της απρόοπτης εξόδου. Ένα scarlet red στα χείλη, λίγο ρουζ και loose wavy bob!

Δείτε περισσότερα Galleries

Chic & sexy: Μία safe επιλογή. Πιάστε τα μαλλιά σας ανάλαφρα ψηλά, αφήνοντας τις τούφες που ξεφεύγουν ελεύθερες. Περάστε ένα foundation, λίγη μάσκαρα και τονίστε τα χείλη. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τα rock girls το half-up bun και τα σκούρα χείλη είναι ιδανική και πολύ γρήγορη λύση. Μην ξεχάσετε να τονίσετε λίγο τα φρύδια σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα χαμηλό ponytail και κόκκινο κραγιόν δεν μπορούν ποτέ να είναι λάθος. Αν θέλετε φορέστε κι ένα κοκαλάκι αν θέλετε να είστε λίγο περισσότερο εντυπωσιακή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτό το beauty look σας σώζει ακόμα και αν τα μαλλιά είναι άλουστα. Αρκεί να έχετε ένα dry shampoo για τις ρίζες. Πιάστε τα μαλλιά προς τα πίσω σε ένα απλό σινιόν και περάστε ένα σκούρο χρώμα στα χείλη. Το plum είναι φέτος η καλύτερη πρόταση για ένα διαφορετικό έντονο χρώμα στα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: bad hair day, beauty look, Bob Haircut, hairstyle, makeup

Keywords
Τυχαία Θέματα