Carmella Rose: Το κορίτσι με τις τέλειες καμπύλες

11:58 7/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί ο καιρός να άλλαξε αλλά αυτό το κορίτσι ήρθε να σας κάψει για τα καλά και να σας χαλαρώσει, μιας και είναι λάτρης της zen ζωής. Η καστανή καλλονή έχει αναλογίες που αναστατώνουν και ως μοντέλο ξέρει καλά να ποζάρει αισθησιακά στον φωτογραφικό φακό… Προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση στο Instagram και πολλοί θαυμαστές την αποθεώνουν!

Το

μοντέλο από την Αμερική είναι αρκετά δραστήρια αφού τις αρέσει η γυμναστική και ειδικά το ποδόσφαιρο, για αυτό άλλωστε και τα οπίσθια που κόβουν την ανάσα. Έχει φωτογραφηθεί σε πολλά αντρικά περιοδικά και αυτό που επιθυμεί κατά την πρώτη επαφή με έναν άντρα είναι να την κοιτά στα μάτια.

Μπορείτε να καείτε στην φωτιά της.

1 ΑΠΟ 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet men, Carmella Rose, sexy μοντέλο, καυτά οπίσθια

Keywords
Τυχαία Θέματα