5 fashion dont’s που μπορείτε να αγνοήσετε

07:46 7/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Αν και συνήθως επικεντρωνόμαστε στα tips και τις ιδέες που καλό είναι να ακολουθούμε, όταν πρόκειται για το στιλ μας, σήμερα σκεφτήκαμε να δούμε το νόμισμα και από την άλλη όψη, κάνοντας αναφορά στους κανόνες που μας «απαγορεύουν» κάποια πράγματα, μπορούμε όμως κάλλιστα να τους αγνοήσουμε!

Χρωματικοί συνδυασμοί που θεωρούνται απαγορευτικοί, τρόποι styling που δεν μας αφήνουν να φορέσουμε αυτά που θέλουμε και μερικά ακόμα πράγματα που θεωρούνται «dont’s», όλα θα τα βρείτε στην παρακάτω gallery, η οποία ακολουθεί τη λογική «μάθε σωστά τους

κανόνες για να μπορείς να τους σπάσεις αποτελεσματικά». Γιατί το στιλ είναι ένα παιχνίδι χωρίς όρια, σωστά;

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μην φοράτε οριζόντιες ρίγες

Υπάρχει η κοινή πεποίθηση ότι οι οριζόντιες ρίγες κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο γεμάτη και δεν κολακεύουν τόσο, εμείς όμως έχουμε ξαναπεί ότι αν τις συνδυάσουμε σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά chic.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Μαύρο και μπλε δεν ταιριάζουν

Όπως και μαύρο με καφέ ή ροζ με κόκκινο κτλ. Οι διαδεδομένοι αυτοί «απαγορευτικοί» συνδυασμοί είναι ώρα να σταματήσουν να υπάρχουν καθώς όπως έχουμε ξαναπεί, τα συγκεκριμένα χρωματικά combos μπορούν να δείξουν απίστευτα stylish και κομψά.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Χρυσά και ασημένια κοσμήματα δεν ταιριάζουν

To mix&match δεν εφαρμόζεται μόνο στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε χρυσά, ασημένια ή ακόμη και rose gold κοσμήματα μεταξύ τους, αφού θα βάλουν την πιο cool πινελιά σε οποιοδήποτε σύνολό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Να ντύνεστε για να αρέσετε στο αντίθετο φύλο

Σίγουρα ένα θηλυκό σύνολο είναι πολύ πιο θελκτικό στο αντρικό μάτι, για εμάς όμως που παίρνουμε το στιλ μας λίγο πιο σοβαρά, το ανδρόγυνο look γνωρίζουμε όλες ότι είναι μία από τις πιο hot τάσεις. Μπορείτε λοιπόν μία στο τόσο να επιλέγετε σύνολα σε αυτό το στιλ ή να υιοθετείτε μερικά μόνο στοιχεία, πολλές φορές με κομμάτια που θα δανειστείτε από τη δική τους ντουλάπα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Πάντα να αφαιρείτε κάτι

«Πριν βγεις από την πόρτα, κοιτάξου στον καθρέφτη και αφαίρεσε ένα item από το σύνολό σου». Αυτό το είχε πει η Coco Chanel, έχοντας στο μυαλό τη λογική του less is more. Εν μέρει εννοείται ότι συμφωνούμε, καθώς το παραφορτωμένο look μόνο κομψό δεν είναι, ξέρετε όμως και την αγάπη μας για τα αξεσουάρ, επομένως μη φοβηθείτε να συνδυάσετε πολλά items σε ένα look – αρκεί να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion rules, κοσμήματα, στιλιστικοί κανόνες

Keywords
Τυχαία Θέματα