Cannes 2016: Η Bella Hadid το «τερμάτισε» με την προκλητική της εμφάνιση

Μετά την είδηση περί της αμοιβής της για να συμμετάσχει στην Australian Fashion Week, η Bella Hadid βάλθηκε να μονοπωλήσει και πάλι τα media, αυτή τη φορά με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Unknown Girl και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, χάρη στην ενδυματολογική επιλογή που έκανε για τη βραδιά.

Φορώντας ένα σατέν φόρεμα σε βαθύ κόκκινο χρώμα και με το μεγαλύτερο και πιο ριψοκίνδυνο άνοιγμα που θα μπορούσε να επιλέξει, η Bella κατάφερε να αναδειχτεί στην πιο sexy παρουσία της βραδιάς. Χωρίς να χωρά αμφιβολία περί εσωρούχου – είναι πασιφανές ότι δεν φορούσε, θα θέλαμε να πούμε ότι παρά το εντυπωσιακό του όλου πράγματος, το φεστιβάλ των Καννών παραμένει μια γιορτή του κινηματογράφου όπου η διάθεση για προκλήσεις τέτοιου είδους καλό θα ήταν να είναι πιο περιορισμένες.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Bella Hadid, cannes 2016, red carpet, κόκκινο χαλί, μοντέλο, φεστιβάλ καννών 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα